Problems with booking rooms and logging in

We are currently experiencing technical issues with logging in and booking rooms. We are working hard to solve the problem as quickly as possible. Please see choicehotels.com to book a room in the meantime.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Ruotsi

Tämä hotelli Linköpingissä tarjoaa erittäin keskeisen sijainnin Storgatanilla, Tuomiokirkon naapurissa. Täällä odottaa 146 modernia hotellihuonetta, kuntosali ja kattoterassi porealtaineen. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan − joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Poreallas + kattoterassi = täydellinen yhdistelmä

Nauti näköalasta Linköpingiin samalla, kun rentoudut hotellin porealtaan kuplivassa vedessä. Kattoterassi ja poreallas ovat kaikkien hotellivieraiden käytettävissä. Oletko jo rentoutunut ja tarvitset sen sijaan herätystä vai haluatko kenties virkistää itseäsi? Suuntaa siinä tapauksessa alas kuntosalille ja hyppää kylmävesialtaaseen...

Kuntosali, sauna ja kylmävesiallas

Hotellin kuntosalilta löydät vapaita painoja, kuntoilulaitteita ja paljon muuta. Hotellissamme majoittuessasi ei siis ole mitään syytä jättää treeniä väliin. Jälkeenpäin voit hemmotella itseäsi saunomalla ja pulahtamalla kylmävesialtaaseemme!

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.