Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Ruotsi

Linköpingissä sijaitseva Clarion Collection Hotel Slottsparken on nyt osa Nordic Choice Hotels -ketjua. Keskeinen sijainti Storgatanilla. Täällä on 146 modernia huonetta, ravintola, baari, kuntosali ja kattoterassi porealtaalla. Ilmainen illallinen!

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Nykyaikainen ja viihtyisä yhden hengen huone, joka on kooltaan 9 m2 ja tuntuu ilmavalta. Huoneessa on 105 cm leveä vuode, kirjoituspöytä, TV, minibaari, tallelokero, kahvinkeittomahdollisuus, hiustenkuivaaja, silitysrauta sekä erillinen matkatavarahylly. Kylpyhuone suihkulla.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Nykyaikainen ja viihtyisä kahden hengen huone, joka on kooltaan 12 m2. Huoneessa on kaksi 90 cm leveää vuodetta, kirjoituspöytä, TV, nojatuoli, minibaari, tallelokero, kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja silityslauta sekä erillinen matkatavarahylly. Kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Joissakin huoneissa on ovi viereiseen huoneeseen. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja varataksesi kaksi vierekkäistä huonetta väliovella. Täällä on tilaa lisävuoteelle.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Suite Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Nykyaikainen ja viihtyisä huone, joka on kooltaan 50 m2. Huoneessa on parivuode, kirjoituspöytä, TV, kaksi nojatuolia, sohvaryhmä, minibaari, tallelokero, kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja silityslauta sekä erillinen matkatavarahylly. Yhdessä sviiteistämme on oma sauna. Kylpyhuone suihkulla ja porealtaalla. Sviiteissämme on aamutakit ja tossut. Täällä on tilaa lisävuoteelle.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard King kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Nykyaikainen ja viihtyisä kahden hengen huone, joka on kooltaan 12 m2. Huoneessa on 180 cm leveä parivuode, kirjoituspöytä, TV, nojatuoli, minibaari, tallelokero, kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja silityslauta sekä erillinen matkatavarahylly. Kylpyhuone suihkulla tai ammeella. Täällä on tilaa lisävuoteelle.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior King kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Nykyaikainen ja viihtyisä kahden hengen huone, joka on kooltaan 15 m2. Huoneessa on parivuode, kirjoituspöytä, TV, nojatuoli, minibaari, tallelokero, kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja silityslauta sekä erillinen matkatavarahylly. Kylpyhuone suihkulla. Superior-huoneissamme on aamutakit ja tossut. Täällä on tilaa kahdelle lisävuoteelle.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe King kahden hengen huone Maks. 4 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Nykyaikainen ja viihtyisä huone, joka on kooltaan 30 m2. Huoneessa on parivuode ja kerrossänky, kirjoituspöytä, TV, kaksi nojatuolia, sohvaryhmä, minibaari, tallelokero, kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja silityslauta sekä erillinen matkatavarahylly. Kylpyhuone suihkulla. Deluxe-huoneissamme on aamutakit ja tossut. Täällä on tilaa lisävuoteelle.
 • Perhehuone
 • Wi-Fi
 • Perhehuone
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.