Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Saga Linköping ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Saga

Linköping,  Ruotsi

Clarion Collection Hotel Saga sijaitsee Linköpingin sydämessä. Viihtyisässä hotellissa on kodikkaat huoneet, ja kaupungin ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet ovat aivan nurkan takana. Aamiainen, Fika ja Evening Meal kuuluvat aina huonehintaan.

Clarion Collection® Hotel Saga 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Asu keskellä Linköpingiä vain kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, nähtävyyksistä, ravintoloista ja kaupoista. Huonehintaan sisältyvät päivittäin ihana aamiainen, Afternoon Sweets tuoreine leivonnaisineen ja Evening Meal. Tervetuloa Clarion Collection Hotel Sagaan.

Asu kaiken keskipisteessä

Entinen Best Western -hotelli on saanut uudet ylpeät omistajat, ja nimeksi on vaihtunut Clarion Collection Hotel Saga. Hotelli on parhaillaan remontissa. Meillä yövyt tuttuun tapaan keskeisellä paikalla Stora torgetin tuntumassa. Kävelymatkan päässä odottavat ostosmahdollisuudet, Stångån-jokea myötäilevä kävelyreitti, kaunis Tuomiokirkko ja muut nähtävyydet sekä luontoelämykset ja ravintolat. Asut kirjaimellisesti kaiken keskipisteessä.

Ruoka ja juoma

Clarion Collection Hotel Sagan huonehintaan sisältyvät aina aamiainen, Afternoon Sweets ja Evening Meal. Aamulla katamme buffetaamiaisen, joka on ilo silmälle ja makunystyröille. Iltapäivällä tarjoamme kahvia, teetä ja makeita leivonnaisia. Illalla katamme pöytään vielä kolmenlaista salaattia, keittoa ja tuoretta leipää sekä lämpimän ruoan. Hyvää ruokahalua!

Hotellin tiloissa toimii myös suosittu ja viihtyisä tapasravintola Aioli tapasbar.

Hienoja kävelyreittejä, golfkenttiä ja museoita

Linköpingistä löytyy jokaiselle jotakin. Laivaharrastajat voivat bongata aluksia Götan kanavaan kuuluvilla Bergin suluilla, jotka sijaitsevat kaupungin pohjoispuolella noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Seuraa, miten laivat kulkevat Bergin sulkuportaiden läpi valtavien vesimassojen avulla.

Linköpingin keskustan kupeesta löytyvä Ilmavoimien museo (Flygvapenmuseum) kiinnostaa kaikkia iästä ja perehtyneisyydestä riippumatta. Muita käymisen arvoisia museoita ovat Itä-Götanmaan maakuntamuseo (Östergötlands museum), linna- ja tuomiokirkkomuseo (Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum) sekä Gamla Linköping -ulkoilmamuseo, jotka kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista. Paikallisten suosikkikohde on kaunis ja vehmas Trädgårdföreningen-puisto, josta löytyy muun muassa petankki- ja lentopallokentät. Golfharrastajien kannattaa suunnata Landeryds GK -golfkerholle.

Yhteystiedot

  • Hantverkaregatan 1 582 23 Linköping , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna ja bussi

Linköpingin päärautatieasema: 1 km

Linköping City Airport

Kävelymatka: 2,7 km
Taksimatka: 15 minuuttia

Taksi

Suosittelemme Taxi Linköpingiä: +46 13 16 16 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Saga

Hotellihuoneita

75 kpl

Kokoustiloja

1, nimeltään "Bakfickan"

Etäisyys lentoasemilta

Linköpingin lentoasema: 2,7 km
Skavstan lentoasema: 100 km
Arlandan kansainvälinen lentoasema: 238 km

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.