Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Plazaan, Karlstadin. Kutsuva tapaamispaikka, jonka on henkilökunta on innostunutta ja palveluun keskittyvää. 139 hotellihuonetta, 9 kokoushuonetta, rentoutumisosasto sekä ravintola.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson on Clarion Collection Hotel Plazan suosittu ravintolakonsepti, jossa yhdistyvät Manhattan ja paikallisuus ja joka luo Fun Dining -tunnelman.

Fun Dining keskellä Karlstadia - Kitchen & Table Dinner

Ravintolassamme Kitchen & Table kohtaat Manhattanin maut yhdistettyinä ruotsalaisiin raaka-aineisiin, jotka yhdessä muodostavat uuden kokemuksen. Nauti ruokalajeista "Butchers Cut Steak Frites" sekä "Lexington Ave Tandoori Smoked Trout" rennossa ja seurallisessa ympäristössä. Kutsumme sitä nimellä Fun Dining, joka on yksinkertaisempi ja mukavampi vaihtoehto Fine Diningille. Lue lisää Kitchen & Tablesta täältä.

Aamiainen

Aloita päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla nauttien Clarion Collection Hotel Plazan upeasta buffetaamiaisesta. Terveellistä, hyvää, ravitsevaa sekä laaja valikoima ekologisia tuotteita. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Brunssi

Katamme ihanan buffetin kylmillä ja lämpimillä ruokalajeilla, salaateilla, piirakoilla sekä upealla jälkiruokatarjonnalla. Meille ovat tärkeitä huolellisesti valitut raaka-aineet sekä lähi- ja luomutuotteet niin suuressa määrin kuin on mahdollista. Ja tietysti ilman palmuöljyä. Brunssimme valmistavat Karlstadin intohimoisimmat kokit suurella rakkaudella. Clarion Collection Hotel Plazan brunssi tarjoillaan lauantaisin kello 11.30-14.30 hintaan 179 SEK/henkilö. Nuoremmille vieraillemme järjestämme hauskaa puuhaa ja leikkiä leikkihuoneessamme, aivan ravintolan vieressä.

Kitchen & Table Coffeebar

Nauti oikein hyvää kahvia koko päivän Coffee barissamme, tietysti paikallisesti tuotettuna sekä Reilun kaupan merkillä varustettuna. Yhdessä houkuttelevien leivonnaisten, täytettyjen voileipien, päivän keiton sekä yksinkertaisen lounaan kanssa uskomme, että teillä on kaikki hyvin. Ehkä haluat viettää hetken yksin tai ystäviesi kanssa, juoda pikaisesti kahvin tai etsit työskentelypaikkaa. Meiltä löydät maukkaan kahvin lisäksi myös kodikkaita, sopivia huoneita keskellä kaupunkia, rautatieaseman lähellä sekä aina ilmaisen Wi-Fin.

Ruokaa ilman palmuöljyä

Clarion Collection Hotel Plaza on palmuöljytön hotelli, mikä tarkoittaa, että olemme jättäneet pois palmuöljyn käytön elintarvikkeista. Palmuöljy on eräs epäterveellisimmistä saatavilla olevista kasviöljyistä ja sen tuotanto johtaa sademetsien tuhoutumiseen, mikä puolestaan uhkaa ilmastoa ja eläinmaailmaa. Clarion Hotel Norden on Euroopan ensimmäinen hotelliketju, joka poistaa käytöstä kaikki palmuöljyä sisältävät elintarvikkeet.

Pöytävaraukset

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Ota yhteyttä lisätietoja saadaksesi ja varauksen tehdäksesi puhelimitse +46 54 100 230 tai sähköpostitse karlstad@kitchenandtable.se.

Varaa netissä

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30 
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Kitchen & Table

Maanantai - lauantai: 17.00 - 22.00

Kitchen & Table Coffeebar

Maanantai - perjantai: 11.30 - 17.00

Baari

Maanantai - lauantai: 11.00 - 01.00

Brunssi

Lauantai: 11.30 - 14.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.