Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Karlstad, Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Plazaan, Karlstadin. Kutsuva tapaamispaikka, jonka on henkilökunta on innostunutta ja palveluun keskittyvää. 139 hotellihuonetta, 9 kokoushuonetta, rentoutumisosasto sekä ravintola.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluatko hieman lisäluksusta, ylimääräistä tilaa tai vierailun, joka poikkeaa tavallisesta? Korota huoneesi taso johonkin upeista sviiteistämme.

Juniorsviitit

Clarion Hotel Plazassa on kaksi juniorsviittiä, jotka molemmat koostuvat suuresta huoneesta, jossa on korotettu alkovi. Huoneista löytyy myös sohvaryhmä, ruokailuryhmä sekä suuri LCD-TV. Näihin sviitteihin on myös mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Kylpyhuone suurella kylpyammeella, aamutakeilla ja tohveleilla. Voit varata Juniorsviitin ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahden hengen sviitit

Sinulle, joka haluat hieman lisäluksusta, tarjoamme kolme upeaa kahden hengen sviittiämme. Täällä sinulla on hyvin tilaa – olitpa sitten lomalla tai työmatkalla. Jokainen sviitti koostuu olohuoneesta, jossa on sohvaryhmä ja ruokapöytä, sekä erillisestä makuuhuoneesta. Aamutakit ja tohvelit, TV joka huoneessa, vedenkeitin sekä kahvi ja tee kuuluvat myöskin näihin sviitteihin. Kylpyhuone kahdella suihkulla.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai varata sviitin. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 54 10 02 00 tai sähköpostitse osoitteessa:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.