Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Drott Karlstad ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Drott

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa uniikkiin keskustahotelliin. Clarion Collection Hotel Drottissa asut historiallisessa jugend-rakennuksessa, vain 50 metrin päässä Karlstadin päärautatieasemalta. Iltapala sisältyy hintaan joka päivä. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Drott 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Moderate-huoneemme tarjoavat 13-16 tehokkaasti käytettyä neliömetriä, hyvät työtilat ja mukavan parivuoteen (kaksi 80 cm leveää vuodetta), joka voidaan jakaa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Moderni sisustus ja 100-vuotinen jugend-rakennus luovat tyylikkään ja klassisen tunnelman. Valoisissa ja moderneissa kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvi/tee, minibaari, puhelin, taulu-TV ja ilmastointi. Kaikissa huoneissamme on keskusilmastointi, ja voit itse säätää huoneen lämpötilaa haluamaksesi. Täällä voit todella viilentää huonetta lämpiminä kesäpäivinä.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Yhden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 10-13 neliömetriä ja niistä löytyy kaikki, mitä tarvitset mukavaan hotellivierailuun. Huoneessa on mukava vuode (105 tai 120 cm leveä) ja työtila. Moderni sisustus ja 100-vuotinen jugend-rakennus luovat tyylikkään ja klassisen tunnelman. Valoisissa ja moderneissa kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivain. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvi/tee, minibaari, puhelin ja taulu-tv. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi, joten voit säätää huoneen lämpötilaa haluamaksesi. Täällä voit todella viilentää huonetta lämpiminä kesäpäivinä.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneet ovat kooltaan noin 16-20 neliömetriä. Huoneessa on suuri työtila, yksi tai kaksi nojatuolia ja parivuode (160 cm leveä) tai kaksi erillistä vuodetta, jotka on yhdessä (80-90 cm leveitä). Moderni sisustus ja 100-vuotinen jugend-rakennus luovat tyylikkään ja klassisen tunnelman. Hotellihuoneissa on upea kattokorkeus, ja suuret kauniit ikkunat tuovat runsaasti valoa. Valoisissa ja moderneissa kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivain. Kaikissa huoneissamme on keskusilmastointi, ja voit itse säätää huoneen lämpötilaa haluamaksesi. Täällä voit todella viilentää huonetta lämpiminä kesäpäivinä.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Superior-huoneemme ovat kooltaan noin 20-25 neliömetriä, ja niissä on upea kattokorkeus, ja suuret kauniit ikkunat tuovat runsaasti valoa. Kaikissa huoneissa on suuri työtila, nojatuolit ja parivuode (180 cm leveä), jonka voi jakaa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Vuoteissa on useita erikokoisia ja -värisiä tyynyjä. Moderni sisustus ja 100-vuotinen jugend-rakennus luovat tyylikkään ja klassisen tunnelman. Valoisissa ja moderneissa kylpyhuoneissa on kylpyamme tai suihku yläsuihkulla sekä hiustenkuivain. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvin/teen keittomahdollisuus, minibaari, puhelin, taulu-tv sekä lisäksi kylpytakit ja tossut. Joissakin huoneissa on mahdollisuus parvekkeeseen lisämaksusta. Kaikissa huoneissamme on keskusilmastointi, ja voit itse säätää huoneen lämpötilaa haluamaksesi. Täällä voit todella viilentää huonetta lämpiminä kesäpäivinä.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Deluxe-huoneet ovat kooltaan jopa 30-40 neliömetriä, ja niissä on upea kattokorkeus, ja suuret kauniit ikkunat tuovat runsaasti valoa. Useat ihanat eri kokoiset ja -väriset tyynyt koristavat 180 cm leveää vuodetta, jonka voi myös jakaa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Huoneissa on mukava istuinryhmä, upea matto ja kristallikruunu. Lisää viihtyisyyttä tuovat suuri työtila, espressokeitin, vedenkeitin, kahvin/teen keittomahdollisuus, minibaari, puhelin, taulu-tv sekä ilmastointi. Bonuksena sinua odottavat kylpytakit ja tossut. Moderni sisustus ja 100-vuotinen jugend-rakennus luovat tyylikkään ja klassisen tunnelman. Valoisissa ja moderneissa kylpyhuoneissa on kylpyamme tai suihku yläsuihkulla sekä hiustenkuivain. Kaikissa huoneissamme on keskusilmastointi, ja voit itse säätää huoneen lämpötilaa haluamaksesi. Täällä voit todella viilentää huonetta lämpiminä kesäpäivinä.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.402.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.