Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona Karlskrona ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Ruotsi

Skeppsbrokajenin varrelta löytyvä Clarion Collection Hotel Carlscrona on Karlskronan hotellihelmiä. Täällä majoitut meren äärellä – silti vain 5 minuuttia rautatieasemalta. Aamiainen, Afternoon Sweets ja Evening Meal tarjoillaan joka päivä. Tervetuloa!

Clarion Collection® Hotel Carlscrona 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Käytännölliset ja viihtyisät yhden hengen Standard-huoneemme sopivat hyvin meillä yhden tai kahden yön ajan majoittuville. Huoneet on sisustettu mukavalla vuoteella, työpöydällä, tuolilla ja TV:llä. Kylpyhuoneessa on suihku. Yhden hengen huoneidemme ikkunat avautuvat joko merelle tai rauhalliselle sisäpihallemme. Värikkäät yksityiskohdat maustavat luonnonläheisin värein ja design-huonekaluin sisustettuja huoneitamme.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Viihtyisät kahden hengen Standard-huoneemme sopivat kaksin matkustaville. Huoneet on sisustettu kahdella mukavalla vuoteella, työpöydällä, tuolilla ja TV:llä. Kylpyhuoneessa on suihku. Huoneiden ikkunat avautuvat joko merelle tai rauhalliselle sisäpihallemme. Värikkäät yksityiskohdat maustavat luonnonläheisin värein ja design-huonekaluin sisustettuja huoneitamme. Osa huoneista on varustettu joko vuodenojatuolilla tai lisävuoteella – lisähintaan 300 SEK/vrk. Jos haluat varata tällaisen huoneen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteessa cc.carlscrona@choice.se tai puhelimitse numerossa +46455-361500.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Jos kaipaat lisämukavuuksia ja luksustunnelmaa, on Superior-huoneemme kuin tehty sinulle. Huone on kalustettu kahdella satiinilakanoin pedatulla erillisellä vuoteella, kirjoituspöydällä, tuolilla ja TV:llä. Meillä majoitut modernissa huoneessa, jossa värikkäät yksityiskohdat maustavat luonnonläheisin värein ja design-huonekaluin sisustettua tilaa.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Nauti ylellisestä tunnelmasta yhdessä Deluxe-huoneistamme, joista löydät mm. suuren parvekkeen. Huoneet on kalustettu kahdella satiinilakanoin pedatulla erillisellä vuoteella, kirjoituspöydällä, tuolilla ja TV:llä. Meillä majoitut moderneissa, mukavissa huoneissa, joissa värikkäät yksityiskohdat maustavat luonnonläheisin värein ja design-huonekaluin sisustettua tilaa.
 • Wi-Fi
 • Parveke
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen ja illallinen sis. hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.388.001 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.