Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Icehotel Jukkasjarvi ,  Ruotsi

Icehotel

Jukkasjarvi,  Ruotsi

Icehotel − hotelli ja taidenäyttely, jotka on luotu kokonaan Tornionjoesta peräisin olevasta jäästä. Hotelli taidegallerioineen rakennetaan täysin erinäköisenä uudelleen joka vuosi. Koe arktinen luonto, taianomaiset sviitit ja upea jäätaide. Tervetuloa!

Icehotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kaamos superior houne Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kaamos Superior -huoneet ovat kooltaan 28 neliömetriä. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, kirjoituspöytä sekä nojatuolista ja pienestä sohvapöydästä koostuva istuinryhmä. Huoneen perustan luovat seinien valkolakatut puupaneelit ja harmoniset valkoisen, ruskean ja tummanharmaan värisävyt, ja luonnollisia materiaaleja täydentää vuoteen yläpuolella oleva taidepainatus. Eteisessä ja laatoitetussa kylpyhuoneessa on lämmitetty kivilattia ja itse huoneessa on puulattia. Huoneet sijaitsevat yksikerroksisessa puurakennuksessa, joka on käsi kädessä Jukkasjärven perinteisen tyylin kanssa. Viherkatolla kasvaa kesäaikaan arktisia kukkia. Jokaisessa rakennuksessa on kuusi tai kahdeksan huonetta. Kaikissa huoneissa on kaksi suurta, lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunaa, jotka mahdollistavat päivänvalon pääsyn huoneeseen ja tarjoavat upean näköalan villeinä kasvavien kuusien ja koivujen suuntaan.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Kylpyhuonetarvikkeet
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Nordic Cottage Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Pohjoismaiset mökkimme ovat kooltaan 33 neliömetriä. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, jääkaappi, mikroaaltouuni ja yksinkertainen lounge-tila – täydellinen vaihtoehto perheelle tai ystäväseurueelle. Sisustus on harmoninen ja edustaa klassista skandinaavisuutta seinien valkoiseksi lakattuine puupaneeleineen ja koivusta valmistettuine yksityiskohtineen. Mökissä on lämmitetty klinkkerilattia ja luonnollisia harmaan, valkoisen ja ruskean sävyjä. Yhdessä makuuhuoneista on parivuode ja toisessa kerrossänky. Pohjoismaiset mökit on valmistettu puusta ja ne sijaitsevat kapean kävelytien varrella, vain muutaman minuutin päässä päävastaanotosta, Icehotelista, kaupasta ja ravintolasta.
 • Tupakointi kielletty
 • Kerrossänky
 • Esteetön huone
 • Jääkaappi
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Ice Room Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kaikkia jäähuoneitamme hallitsee klassinen ja yksinkertainen design ja nämä huoneet ovat valitun suunnittelijan tai suunnittelijatiimin luomia. Huoneiden lämpötila on -5 − -8 °C. Vuoteessa on paksu patja, joka lepää puurungolla. Vuoteet on peitetty poronnahalla ja sen päällä on lämmin makuupussi, joka tarjoaa hyvät yöunet ja pitää sinut lämpimänä koko yön ajan. Ovien sijaan huoneessa on verhot, jotka tuovat yksityisyyttä. Saatavana kahden hengen, kolmen hengen ja neljän hengen huoneina. Jäähuoneissa ei ole omaa kylpyhuonetta, vaan näissä huoneissa asuessasi käytettävissäsi on pukuhuone, WC ja sauna hotellin lämmitetyssä osassa.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Kaamos twin huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kaamos twin -huoneet ovat kooltaan 28 neliömetriä ja niissä on kahdesta yksittäisestä vuoteesta koostuva parivuode. Huoneiden kalustukseen kuuluu lisäksi kirjoituspöytä ja istuinryhmä, jossa on kaksi nojatuolia ja pieni sohvapöytä. Huoneen perustan luovat seinien valkolakatut puupaneelit ja harmoniset valkoisen, ruskean ja tummanharmaan sävyt, ja joissakin huoneissa on korosteväreinä esimerkiksi vihreää tai punaista. Eteisessä ja kaakeloidussa kylpyhuoneessa on lämmitetty kivilattia. Huone sijaitsee yksikerroksisessa puurakennuksessa, joka on käsi kädessä Jukkasjärvien perinteisen tyylin kanssa. Rakennuksen viherkatolla kasvaa kesäaikaan arktisia kukkia. Jokaisessa rakennuksessa on kuusi tai kahdeksan huonetta. Kaikissa huoneissa on kaksi suurta, lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunaa, joista pääsee päivänvaloa huoneisiin ja jotka tarjoavat näköalan villeinä kasvien kuusien ja koivujen suuntaan.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Kylpyhuonetarvikkeet
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Arctic Cottage Maks. 3 henkilöä

Lue lisää
Arktiset mökkimme ovat yksinkertaisia, mukavia mökkejä, joissa on rustiikkista ilmettä seinän mäntypaneelien, klinkkerilattian ja koivuisten yksityiskohtien ansiosta. Mökit ovat kooltaan 33 neliömetriä, niissä on kaksi makuuhuonetta ja ne on sisustettu klassiseen skandinaaviseen tyyliin. Yhdessä makuuhuoneista on miellyttävä 160 cm leveä parivuode ja toisessa makuuhuoneessa on yhden hengen vuode. Mökissä on myös pieni olohuone, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kylpyhuone, jossa on suihku. Mökit sijaitsevat kävelytien varrella Icehotelin, päävastaanoton ja kaupan välillä – kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.
 • Tupakointi kielletty
 • Jääkaappi
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.403.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.