Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Vox Hotel Jönköping ,  Ruotsi

Vox Hotel

Jönköping,  Ruotsi

Vox Hotel on paljon enemmän kuin pelkkä hotelli, sillä se tarjoaa niin työhön kuin lomailuunkin sopivan erinomaisen sijainnin Jönköpingin keskustassa, jossa voit asua, syödä, treenata, työskennellä ja seurustella luovassa ympäristössä.

Vox Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aloita päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla! Upea aamiaisbuffettimme sisältää muun muassa paikallisia herkkuja, juustoja, vihanneksia ja hedelmiä, herkullisia leipiä unohtamatta. Vaikka et asuisi hotellissamme, olet silti tervetullut nauttimaan aamiaisesta – 140 kruunun (SEK) hintaan.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00

Kuntosali

Ympäri vuorokauden auki olevasta, kuudennen kerroksen kuntosalistamme on upeat näköalat Vätternin ylitse. Täältä löydät niin juoksumattoja, soutulaitteen, pilates-palloja, vapaita painoja, kahvakuulia, joogamattoja kuin voimalaitteenkin. Tarjolla on siis toisin sanoen jokaiselle jotakin – muista ottaa treenivaatteet mukaasi!

Aukioloajat

Ympäri vuorokauden

Pesulapalvelu

Haluatko matkustaa hieman kevyemmin? Tarvitseeko sinun pestä vaatteitasi meillä yöpyessäsi? Vox Hotel tekee yhteistyötä paikallisen pesulan kanssa.

Express Checkout

Oletko väsynyt jonottamaan, kun on aika lähteä hotellilta? Siinä tapauksessa pidät varmasti Express Checkout -palvelustamme. Mikäli ilmottaudut Express Checkoutiin hotelliin saapuessasi, voit hotellilta lähtiessäsi vain jättää avaimesi Express Checkout -laatikkoomme!

 

Wi-Fi

Ilmainen Wi-Fi, ilman salasanaa. Fiksua ja helppoa. Meillä ei valitettavasti ole vierastietokoneita, mutta loungestamme löytyy näyttöjä, joihin voit halutessasi yhdistää oman tietokoneesi.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.