Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Hudiksvallissa

Tervetuloa Quality Hotel Stattiin! Tämän kauniin kaupungin perinteikkäässä hotellissa voit nauttia kuntosalista, saunasta ja hyvästä ruoasta. Voit myös kävellä taianomaissa maisemissa ja shoppailla jossakin kaupungin monista ostoskeskuksissa.

Todellinen helmi sataman tuntumassa

Aivan Hudiksvallin sataman tuntumassa sijaitsee Quality Hotel Statt -hotelli, joka on ollut samalla paikalla vuodesta 1878 lähtien. Tämän hotellin historia ulottuu kauas taaksepäin, ja hotellin sisustuksesta on edelleen löydettävissä yksityiskohtia, jotka kielivät muinaisista ajoista. Quality Hotel Statt -hotellin vieraana voit nauttia rentoutumisosastosta ja kastautua uima-altaassa tai lämmitellä saunan lauteilla. Hotellista voit löytää myös O’learys-ravintolan, jossa voit nauttia maukkaan päivällisen ja katsoa samalla jännittävää ottelua.  

Herkullisen ruoan ja hyvien shoppailumahdollisuuksien lähellä

O’learys-ravintolan ohella Quality Hotel Statt -hotelli sijaitsee monien muiden pidettyjen ravintoloiden läheisyydessä. Vain kivenheiton päästä voit löytää ravintolat Texas Saloon, Sigges ja The Bell. Keskeisen sijaintinsa vuoksi myös monet kaupungin ostoskeskuksista ovat lähettyvillä. Kävelymatkan päästä löytyvät niin Galleria Guldsmeden kuin myös Fyren ja Bryggeriet. Hudiksvall ei tarjoa kuitenkaan vain hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia, vaan myös erinomaisen ympäristön. Sen pääset kokemaan vaikkapa kajakilla, vaeltamalla tai lähtemällä kalastusretkelle.  

Kongressit, kokoukset ja tilat Hudiksvallissa

Haluatko lisätietoja kokous- ja kongressitiloistamme Hudiksvallissa? Löydät valikoimamme täältä. 

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Sundsvall

Gävle

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Hudiksvall

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.