Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Ruotsi

Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Ruotsi

Clarion Grand Hotel avautui 1926, mikä tekee siitä Helsingborgin toiseksi vanhimman hotellin. Kitchen & Table -ravintolastamme löydät Helsingborgin suurimman ginibaarin. Hotelli sijaitsee Helsingborgin keskustassa ja tarjoaa myös kongressimahdollisuuden.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Clarion Grand Hotelissa rakastamme hyvää ruokaa. Ainutlaatuinen ravintola- ja baarikonseptimme Kitchen & Table tarjoaa mielenkiintoisen menun, joka on saanut inspiraationsa Manhattanilta. Koe "fun dining" – keskellä Helsingborgia!

Kitchen & Table

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson on Clarion Hotel -hotellien ravintolakonsepti, joka tarjoaa mielenkiintoisen menun, jossa maistuvat Manhattanin glamour ja puhtaat paikalliset maut. Koe herkullisia makuelämyksiä rennossa ilmapiirissä, jossa vanha ja uusi sulautuvat kauniisti yhteen. Tervetuloa meille viikon jokaisena päivänä! 

Aamiainen

Ei ole parempaa tapaa aloittaa päivä kuin ihanalla, terveellisellä ja maittavalla aamiaisella. Aamiaisbuffetistamme poimit lautasellesi myös monia ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja. Runsas Clarion Grand Hotel -hotelliaamiainen kuuluu aina huonehintaan hotellivieraillemme. Sinulla, joka et asu hotellissamme, on myös mahdollisuus ostaa aamiainen ja nauttia herkullisesta aamiaisbuffetistamme. Viikonloppuisin viihtyisä aamiaissalimme on suosittu kokoontumispaikka, joten suosittelemme, että saavut ajoissa paikalle saadaksesi istumapaikan.

Lounas

Lounas Helsingborgissa? Ulkona shoppailemassa viikonlopun kunniaksi ystävien kanssa? Haluatko koota perheen yhteen ihanaa lounasta varten salmen helmessä? Meidän lauantailounaamme on täydellinen joka tilaisuutta varten.

Sunday Brunch!

Brunssiamme varten katamme pöytään parhaat palat suosikeistamme. Se on juuri se, mitä tarvitset ennen kuin aloitat uuden ihanan viikon. Kokoontukaa perheen tai ystävien kesken juttelemaan menneestä viikonlopusta tai istumaan ja filosofoimaan vapaasti haluamastanne aiheesta. Me katamme teille ihanan brunssin Kitchen & Table -ravintolaamme joka sunnuntai.

Palmuöljytöntä ruokaa

Clarion Grand Hotel on niin kutsuttu palmuöljytön hotelli, mikä tarkoittaa sitä, että käytämme palmuöljyttömiä tuotteita. Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä kasvirasvaöljyistä, ja lisäksi palmuöljyn tuotanto tuhoaa sademetsiä, mikä puolestaan aiheuttaa suurta haittaa ilmastolle ja eläimille. Clarion Hotel Norden on ensimmäinen hotelliketju Euroopassa, joka on kokonaan lopettanut palmuöljyä sisältävien elintarvikkeiden ja tuotteiden käytön.

Varaa pöytä Kitchen & Table -ravintolastamme

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +4642-38 04 10 tai sähköpostitse osoitteessa helsingborg@kitchenandtable.se.

 Varaa pöytä netistä

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Brunssi

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: - 
Lauantai: 12.00 - 15.00
Sunnuntai: 12.00 - 15.00

Lauantailounas

Lauantaisin: 12.00 - 17.00

Ravintola Kitchen & Table

Maanantai: 18.00 - 22.00
Tiistai: 18.00 - 22.00
Keskiviikko: 18.00 - 22.00
Torstai: 18.00 - 22.00
Perjantai: 18.00 - 22.00
Lauantai: 18.00 - 22.00
Sunnuntai: kiini

Baari

Maanantai - Torstai: 17.00 - 23.30
Perjantai: 17.00 - 24.00
Lauantai: 16.00 - 24.00
Sunnuntai: Sult

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.