Me Clarion Grand Hotelissa rakastamme hyvää ruokaa. Ainutlaatuinen ravintola- ja baarikonseptimme Kitchen & Table tarjoaa mielenkiintoisen menun, joka on saanut inspiraationsa Manhattanilta. Koe "fun dining" – keskellä Helsingborgia!
Kitchen & Table
Kitchen & Table by Marcus Samuelsson on Clarion Hotel -hotellien ravintolakonsepti, joka tarjoaa mielenkiintoisen menun, jossa maistuvat Manhattanin glamour ja puhtaat paikalliset maut. Koe herkullisia makuelämyksiä rennossa ilmapiirissä, jossa vanha ja uusi sulautuvat kauniisti yhteen. Tervetuloa meille viikon jokaisena päivänä!
Palmuöljytöntä ruokaa
Clarion Grand Hotel on niin kutsuttu palmuöljytön hotelli, mikä tarkoittaa sitä, että käytämme palmuöljyttömiä tuotteita. Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä kasvirasvaöljyistä, ja lisäksi palmuöljyn tuotanto tuhoaa sademetsiä, mikä puolestaan aiheuttaa suurta haittaa ilmastolle ja eläimille. Clarion Hotel Norden on ensimmäinen hotelliketju Euroopassa, joka on kokonaan lopettanut palmuöljyä sisältävien elintarvikkeiden ja tuotteiden käytön.