Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Halmstadissa

Valkoisia hiekkadyynejä, sininen meri ja todellinen The Hamptons -tunnelma. Nämä ovat muutamia monista asioista, joista noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Göteborgista sijaitseva Halmstad tunnetaan.

Keskeltä kaupungin keskustaa löydät hotellimme, Clarion Collection Hotel Norre Parkin. Hotelli sijaitsee rakennuksessa, jolla on pitkä historia – rakennus toimi aikaisemmin muun muassa tynnyritehtaana. Täällä pääset nauttimaan aamiaisesta, Afternoon Sweetseistä sekä Evening Mealista – nämä kaikki sisältyvät hintaan hotellin vieraille. Aivan hotellin vieressä sijaitsee kaunis luonnonpuisto, Norre Katts park. Puisto rakennettiin 1800-luvun puolivälissä ja se tarjoaa toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden. Itse hotellilta löydät myös taidetta, joka on saanut inspiraatiota puistosta. Kävelyetäisyyden päästä hotellilta löytyy laaja valikoima erilaisia kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Monet kaupungin nähtävyyksistä, kuten Länsmuseet, Nya Stadsbiblioteket ja Halmstad Arena oman vesipuistonsa kera, sijaitsevat lähistöllä. Hieman kaupungin ulkopuolelta löydät kaksi kaupungin suosituinta nähtävyyttä – Tylösandin rannan sekä Halmstadin lukuisat golfkentät. Tylösandin ranta on nimetty Ruotsin parhaaksi rannaksi. Kesäisin rannalta on paljon vierailijoita ja paljon tapahtumia, ja rantaa verrataankin tästä syystä usein 1920-luvun The Hamptonsiin. Halmstadia kutsutaan myös Ruotsin golfpääkaupungiksi, sillä kaupungin ja hotellin lähistöltä löytyy yhteensä 13 golfkenttää.

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Halmstad

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.