Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Quality Hotel Winn on persoonallinen kokoushotelli Göteborgissa. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää kokouksen tai viettää perheen kanssa mukavan viikonlopun Göteborgissa. Tervetuloa pulahtamaan uima-altaaseemme!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Meillä Quality Hotel Winn Göteborgissa voit ja syöt hyvin. Tervetuloa ravintolaamme, baariimme sekä uima-altaallemme.

Aamiainen

Quality Hotel Winn tarjoaa perinteisen aamiaisbuffetin, josta löytyy monipuolinen valikoima ekologisia tuotteita. Ota meihin etukäteen yhteyttä mahdollisista allergioista, niin teemme parhaamme löytääksemme teille sopivia vaihtoehtoja.

Ravintola ja baari

Meiltä löytyy aina hyvää ruokaa ja juomaa. Jos ravintola on suljettu, voit tutustua foodboxin tarjontaan – täältä löydät snackseja ja pienempiä ruoka-annoksia kellon ympäri.

Kuntosali / kylpylä

Tervetuloa allasalueellemme, joka on varustettu sisäuima-altaalla ja saunalla! Voit rentoutua yhdessä sohvistamme ja katsoa, kuinka lapset leikkivät. Allasalue on vieraidemme vapaassa käytössä. Uima-asun voi ostaa vastaanotosta, ja pyyhe löytyy omasta hotellihuoneesta. Ylimääräisen pyyhkeen vuokra on 10 SEK/kpl. Baarista voi noutaa juomaa ja pientä purtavaa altaalla nautittavaksi. Otathan huomioon, että sauna lämmitetään ainoastaan pyydettäessä.

Tilamme aukioloajat vaihtelevat kesäkaudella ja juhlapyhinä.

Uima-allas ja rentoutumisalue on varattu uimakouluille/vauvauintiin tiettyinä päivinä ja kellonaikoina. Olet tervetullut käyttämään uima-allasta ennen näitä tunteja ja niiden jälkeen.

Ole hyvä ja ota yhteyttä hotelliin saadaksesi lisätietoa kulloinkin voimassa olevista aukioloajoista.

Teemme yhteistyötä kuntosalin kanssa, joka sijaitsee 200 metrin päässä hotellista  sisäänpääsy on ilmainen Nordic Choice Club -jäsenillemme, jotka yöpyvät luonamme. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja ja tietoa aukioloajoista.

Varaa pöytä

Tervetuloa ravintolaamme! Tee pöytävarauksesi sähköpostitse osoitteessa q.winn.goteborg@choice.se. Klo 17.00 asti voit myös varata pöydän vastaanottomme kautta puhelimitse numerossa +4631 750 19 00.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:00 - 10:00
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Kesäisin, juhlapyhinä ja viikonloppuisin aukioloajat saattavat vaihdella - ota yhteyttä hotelliin välittömästi hätätilanteen aukioloaikoina.

Ravintola

Maanantai - Lauantai: 17.00 - 21.00
Sunnuntai: Suljettu

Baari

Maanantai - Lauantai 17.00 - 22.00
Sunnuntai: Suljettu

Relax

Maanantai - Sunnunta: 08.00 - 23.00

Ikärara 18 vuotta klo 21:00 jälkeen.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.