Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Quality Hotel Winn on persoonallinen kokoushotelli Göteborgissa. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää kokouksen tai viettää perheen kanssa mukavan viikonlopun Göteborgissa. Tervetuloa pulahtamaan uima-altaaseemme!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Meillä Quality Hotel Winn Göteborgissa voit ja syöt hyvin. Tervetuloa ravintolaamme, baariimme sekä uima-altaallemme.

Aamiainen

Quality Hotel Winn tarjoaa perinteisen aamiaisbuffetin, josta löytyy monipuolinen valikoima ekologisia tuotteita. Ottakaa meihin etukäteen yhteyttä mahdollisista allergioista, niin teemme parhaamme löytääksemme teille sopivia vaihtoehtoja.

Ravintola ja baari

Meiltä löytyy aina hyvää ruokaa ja juomaa. Jos ravintola on suljettu, voit tutustua foodboxin tarjontaan – täältä löydät snackseja ja pienempiä ruoka-annoksia kellon ympäri.

Kuntosali / kylpylä

Tervetuloa meidän allasalueellemme, joka on varustettu sisäuima-altaalla, poreammeella ja saunalla! Voitte rentoutua yhdessä sohvistamme ja katsoa kuinka lapset leikkivät. Allasalue on vieraidemme vapaassa käytössä. Uima-asun voi ostaa vastaanotosta, ja pyyhe löytyy omasta hotellihuoneesta. Ylimääräisen pyyhkeen vuokra on 10 SEK/kpl. Baarista voi noutaa juomaa ja pientä purtavaa altaalla nautittavaksi. Otathan huomioon, että sauna lämmitetään ainoastaan pyydettäessä.

Olemme avoinna klo 8.00-23.00 joka viikonpäivä. 18 vuoden rajoitus klo 21.00 jälkeen.

Tilamme aukioloajat vaihtelevat kesäkaudella ja suurina viikonloppuisin.

Uima-allas ja rentoutumisalue on varattu uimakouluille / vauvan uintiin päivinä ja tunneina. Olet tervetullut käyttämään uima-allasta ennen ja jälkeen näitä tunteja.

Ole hyvä ja ota yhteyttä hotelliin nykyisistä aukioloajoista.

Teemme yhteistyötä kuntosalin kanssa, joka sijaitsee 200 metrin päässä hotellista - pääsy on ilmainen Nordic Choice Club -jäsenillemme, jotka asuvat. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja ja aukioloaikoja

Varaa pöytä

Tervetuloa ravintolaamme! Tee pöytävarauksesi sähköpostitse osoitteessa q.winn.goteborg@choice.se. Klo 17.00 asti voit myös varata pöydän vastaanottomme kautta puhelimitse numerossa +4631 750 19 00.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.00
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Kesäisin, juhlapyhinä ja viikonloppuisin aukioloajat saattavat vaihdella - ota yhteyttä hotelliin välittömästi hätätilanteen aukioloaikoina.

Ravintola

Maanantai - Lauantai: 17.00 - 21.00
Sunnuntai: Suljettu

Baari

Maanantai - Lauantai 17.00 - 21.00
Sunnuntai: Suljettu

Relax

Maanantai - Sunnunta: 08.00 - 23.00

Ikärara 18 vuotta klo 21:00 jälkeen.

Nykyisten rajoitusten vuoksi ja rentoutumis- / uima-allasalueella rajoitettu määrä, korkeintaan 15 henkilöä, hyväksymme vain ennakkovaraetut vieraat. Varaa aika etukäteen vastaanotosta. Hyväksymme ennakkovaraukset aikaisintaan 7 päivää ennen saapumista.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.