Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Quality Hotel Winn on persoonallinen kokoushotelli Göteborgissa. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää kokouksen tai viettää perheen kanssa mukavan viikonlopun Göteborgissa. Tervetuloa pulahtamaan uima-altaaseemme!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel Winniin, Göteborgiin! Onko teillä vierailuunne liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydätte vastauksen täältä.

Pysäköinti

Hotellin edustalla on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Meillä on myös kaksi paikkaa busseille sekä kaksi liikuntarajoitteista pysäköintipaikkaa aivan sisäänkäynnin edessä.

Myöhäinen check-in

Mikäli et ole maksanut etukäteen varaustasi, soita meille numeroon +46 31 750 19 00, jotta voimme taata sinulle huoneen saapuessasi myöhään (klo 16.00 jälkeen). Oletko maksanut vierailusi etukäteen? Ilmoitathan meille arvioidun saapumisaikasi, jotta huone on valmiina saapuessasi.

Huonesiivous

Desinfioimme huoneemme jokaisen vieraan välillä niin, että se on puhdas ja voit tuntea olosi turvalliseksi siivousrutiineidemme kanssa.
Henkilöstömme ja sinun puolestamme puhdistamme huoneesi vain lähdettäessä, jotta voidaan vähentää Covid19-tartunnan leviämisriskiä. Jos tarvitset ylimääräisen pyyhe tai jotain muuta, voit tulla vastaanotosta ja autamme sinua

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme matkatavaroiden säilytystilan sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme sekä yhteisissä tiloissamme on ilmainen, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko tunnukset vastaanottotiskiltä noutamalla tai omaa Choice Club -jäsennumeroaan käyttämällä.

Puuttuuko teiltä jotain?

Jäikö jotakin pakkaamatta? Ei huolta – vastaanottotiskiltä löytyy lähes kaikki tarvitsemanne: hammasharjat, hammastahnat, partahöylät, kammat, deodorantit sekä huulirasvat.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Winniin, Göteborgiin on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai: 07:00-10:00
Tiistai: 07:00-10:00
Keskiviikko: 07:00-10:00
Torstai: 07:00-10:00
Perjantai: 07:00-10:00
Lauantai: 07.00 - 10.00
Sunnuntai: 07.00 - 10.00

Kesäisin, juhlapyhinä ja viikonloppuisin aukioloajat saattavat vaihdella - ota yhteyttä hotelliin välittömästi hätätilanteen aukioloaikoina.

Ravintola

Maanantai - Lauantai: 17.00 - 21.00
Sunnuntai: Suljettu

Baari

Maanantai - Lauantai 17.00 - 21.00
Sunnuntai: Suljettu

Relax

Maanantai - Sunnunta: 08.00 - 23.00

Ikärara 18 vuotta klo 21:00 jälkeen.

Nykyisten rajoitusten vuoksi ja rentoutumis- / uima-allasalueella rajoitettu määrä, korkeintaan 15 henkilöä, hyväksymme vain ennakkovaraetut vieraat. Varaa aika etukäteen vastaanotosta. Hyväksymme ennakkovaraukset aikaisintaan 7 päivää ennen saapumista.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.