Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Ruotsi Suljettu 21.12.18 - 02.01.19

Quality Hotel Winn on persoonallinen kokoushotelli Göteborgissa. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää kokouksen tai viettää perheen kanssa mukavan viikonlopun Göteborgissa. Tervetuloa pulahtamaan uima-altaaseemme! Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Winn Göteborg

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huone on kooltaan 19-28 neliömetriä ja siinä on joko 140 cm tai 160 cm leveä vuode ja 120 cm leveä vuodesohva. Kaikissa huoneissa on kirjoituspöytä, TV ja nojatuoli sekä kylpyhuone, jossa on kylpyamme. Mikäli sinulla on toivomus suuremmasta huoneesta ja leveämmästä vuoteesta, ilmoita se toiveena varauksesi yhteydessä. Lapset nukkuvat maksutta näissä huoneissa vanhempiensa vuoteessa, korkeintaan 1 lapsi. Lisävuoteen/vuodesohvan varaus maksaa 250 sek/vuode/yö. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Moderate kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huone, joka on kooltaan noin 28 neliömetriä, ja jossa on kaksi 140 cm leveää vuodetta, kirjoituspöytä, TV ja nojatuolit. Kylpyhuone kylpyammeella joka huoneessa. Sopii 1-2 aikuiselle tai perheille, joihin kuuluu esimerkiksi 2 aikuista ja 2-3 lasta, jotka nukkuvat samassa vuoteessa. Lapset nukkuvat maksutta näissä huoneissa vanhempiensa vuoteissa, korkeintaan 2 lasta. Lisävuoteen varaus maksaa 250 sek/vuode/yö, korkeintaan 1 lisävuode huoneeseen. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huone, joka on kooltaan 19-28 neliömetriä, ja jossa on kaksi 90 cm leveää vuodetta, kirjoituspöytä ja TV. Kylpyhuone suihkulla kaikissa huoneissa. Huoneesta löytyy myös nojatuoli, joka voidaan avata vuoteeksi ja lisäksi huoneessa on tilaa yhdelle lisävuoteelle, joita voidaan käyttää, jos useampi kuin kaksi henkilöä aikoo yöpyä huoneessa. Sopii 1-2 aikuiselle tai perheille, joihin kuuluu esimerkiksi 2 aikuista ja 1-2 lasta lisävuoteissa. Lisävuoteen varaus maksaa 250 SEK/vuode/yö, korkeintaan 2 lisävuodetta huoneeseen. Huoneet on kunnostettu keväällä 2018. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Noin 28 neliön perhehuone. Huone on kalustettu kirjoituspöydällä, TV:llä sekä nojatuoleilla. Täältä löytyy myös joko kaksi 140 cm leveää parivuodetta tai kaksi 90 cm leveää vuodetta ja kaksi seinävuodetta. Perhehuone sopii parhaiten kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Seinäsänky
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.