Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Quality Hotel Winn on persoonallinen kokoushotelli Göteborgissa. Hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat järjestää kokouksen tai viettää perheen kanssa mukavan viikonlopun Göteborgissa. Tervetuloa pulahtamaan uima-altaaseemme!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huoneemme ovat kooltaan 19-28 neliömetriä ja niissä on joko 140 cm tai 160 cm leveä vuode ja 120 cm leveä vuodesohva. Kaikissa huoneissa on kirjoituspöytä, TV ja nojatuoli sekä kylpyhuone, jossa on kylpyamme. Mikäli toivot suurempaa huonetta ja leveämpää vuodetta, ilmoita se toiveena varauksesi yhteydessä. Lapset nukkuvat maksutta näissä huoneissa vanhempiensa vuoteessa, korkeintaan 1 lapsi alle 9-vuotias lapsi. Lisävuoteen/vuodesohvan varaus maksaa 150 SEK/vuode/yö.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Moderate kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan noin 28 neliömetriä ja niissä on kaksi 140 cm leveää vuodetta, kirjoituspöytä, TV ja nojatuolit. Kylpyhuone kylpyammeella joka huoneessa. Sopii 1-2 aikuiselle tai perheille, joihin kuuluu esimerkiksi 2 aikuista ja 2-3 lasta, jotka nukkuvat samassa vuoteessa. Lapset 9 ikävuoteen saakka nukkuvat ilmaiseksi vanhempiensa vuoteessa näissä huoneissa, korkeintaan 2 lasta. Lisävuoteen varaus maksaa 150 SEK/vuode/yö, korkeintaan 1 lisävuode huoneeseen.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huone, joka on kooltaan 19-28 neliömetriä, ja jossa on kaksi 90 cm leveää vuodetta, kirjoituspöytä ja TV. Kylpyhuone suihkulla kaikissa huoneissa. Huoneesta löytyy myös nojatuoli, joka voidaan avata vuoteeksi ja lisäksi huoneessa on tilaa yhdelle lisävuoteelle, joita voidaan käyttää, jos useampi kuin kaksi henkilöä aikoo yöpyä huoneessa. Sopii 1-2 aikuiselle tai perheille, joihin kuuluu esimerkiksi 2 aikuista ja 1-2 lasta lisävuoteissa. Lisävuoteen varaus maksaa 150 SEK/vuode/yö, korkeintaan 2 lisävuodetta huoneeseen. Huoneet on kunnostettu keväällä 2018.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Viihtyisät Standard-perhehuoneemme (noin 28 neliömetriä) on kalustettu kahdella erillisellä vuoteella (90 cm) sekä kahdella seinästä vedettävällä vuoteella. Huoneista löytyy myös kirjoituspöytä, TV, nojatuoli sekä kylpyhuone suihkulla. Perhehuoneemme sopivat parhaiten perheille, joissa on 3-5 henkilöä ja joissa lapset ovat hieman vanhempia. Ystävällisesti ilmoita huoneessa yöpyvien lukumäärä kohtaan "aikuiset".Yli 4 vuoteen tilauksen yhteydessä huoneesta löytyy vuodetuoli, joka voidaan varata lisävuoteena. Perhehuoneemme remontoitiin vuonna 2017.
 • Seinäsänky
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.