Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Ruotsi

Hieman Göteborgin keskustasta eteläänpäin, Mölndalista, löydät Quality Hotel The Weaverin! Näyttävässä hotellissa on 21 upeaa kerrosta, 370 hotellihuonetta, ravintola, baari, kuntosali ja suuret kokous- ja kongressitilat.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel The Weaveriin! Onko sinulla vierailuasi koskevaa kysyttävää? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Minne voin pysäköidä autoni?

Aivan hotellin takana sijaitsee suuri pysäköintitalo. Pysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen ja maksu tapahtuu paikan päällä joko kolikoilla, maksukortilla tai Parkering Göteborg- tai EasyPark-sovelluksen kautta. Pysäköinti maksaa 7 kruunua/tunti. Jos tarvitset latauspaikan sähköautolle, veloitus on 25 kruunua/tunti.

Huomioithan, että pysäköintitalo on suljettu klo 19.00 - 06.00 ja viikonloppuisin lisäturvallisuuden luomiseksi. Voidaksesi päästä sisään näinä aikoina saat erillisen koodin.

Voinko säilyttää matkatavaroitani luonanne?

Tietenkin. Hotellissa on matkatavarahuone matkatavaroiden säilytystä varten ennen vierailua ja sen jälkeen. 

Onko teillä Wi-Fi?

Tietenkin! Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Yhteyden muodostaminen on helppoa. Muistathan kuitenkin levätäkin välillä.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel The Weaver on käteisetön hotelli. Meille hotellin työntekijöille tämä tarkoittaa turvallisempaa työpaikkaa, sillä se vähentää ryöstöjen mahdollisuutta ja ehkäisee rikollista toimintaa. Tällöin meille jää enemmän aikaa vieraillemme. Vieraillemme ja asiakkaillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuutta ja nopeaa ja varmaa maksutapahtumaa. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.