Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Ruotsi

Hieman Göteborgin keskustasta eteläänpäin, Mölndalista, löydät Quality Hotel The Weaverin! Näyttävässä hotellissa on 21 upeaa kerrosta, 370 hotellihuonetta, ravintola, baari, kuntosali ja suuret kokous- ja kongressitilat.

Quality Hotel™ The Weaver 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Quality Hotel The Weaverissä saat aina päivällesi hyvän alun. Tarjoilemme suuren ja terveellisen aamiaisbuffetin, jossa on tarjolla valikoima ekologisia tuotteita. Todellinen hotelliaamiainen sisältyy tietenkin huonehintaan.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Pysäköinti

Pysäköintitalomme sijaitsee hotellin takana. Paikkoja ei voi varata ennakkoon. Maksu tapahtuu kolikoilla, kortilla tai Parkering Göteborg- ja EasyPark-sovelluksilla. Hinnat: Tavallinen auto 7 SEK/h Latauspaikka sähköautolle 25 SEK/h Huomioithan, että turvallisuussyistä pysäköintitalo on suljettu klo 19.00 - 06.00 ja viikonloppuisin. Tällöin sinne pääsee vastaanotosta saatavan koodin avulla.

Kuntoilutilat

Tee itsellesi palvelus ja vieraile hotellin modernilla kuntosalilla. Täältä löydät vapaita painoja, kuntoilulaitteita ja tietenkin kauittimista kuuluu hyvää musiikkia.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi! Meille Quality Hotel The Weaveriin lemmikit ovat tervetulleita 250 kruunun lisämaksusta per vierailu. Ethän unohda ilmoittaa lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme huolehtia teistä parhaalla tavalla!

Petite X

Jos mielesi tekee jotakin hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, meillä on tarjolla laaja valikoima pikkupurtavaa, kevyitä aterioita, juomia ja muuta tarpeellista Petite X:ssa. Tervetuloa!

Wi-Fi

Meillä käytettävissäsi on aina maksuton, nopea ja langaton internet-yhteys. Kaikkialla hotellissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.