Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Ruotsi

Hieman Göteborgin keskustasta eteläänpäin, Mölndalista, löydät Quality Hotel The Weaverin! Näyttävässä hotellissa on 21 upeaa kerrosta, 370 hotellihuonetta, ravintola, baari, kuntosali ja suuret kokous- ja kongressitilat.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Quality Hotel The Weaverissä saat aina päivällesi hyvän alun. Tarjoilemme suuren ja terveellisen aamiaisbuffetin, jossa on tarjolla valikoima ekologisia tuotteita. Todellinen hotelliaamiainen sisältyy tietenkin huonehintaan.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Pysäköinti

Pysäköintitalomme sijaitsee hotellin takana. Paikkoja ei voi varata ennakkoon. Maksu tapahtuu kolikoilla, kortilla tai Parkering Göteborg- ja EasyPark-sovelluksilla. Hinnat: Tavallinen auto 7 SEK/h Latauspaikka sähköautolle 25 SEK/h Huomioithan, että turvallisuussyistä pysäköintitalo on suljettu klo 19.00 - 06.00 ja viikonloppuisin. Tällöin sinne pääsee vastaanotosta saatavan koodin avulla.

Kuntoilutilat

Tee itsellesi palvelus ja vieraile hotellin modernilla kuntosalilla. Täältä löydät vapaita painoja, kuntoilulaitteita ja tietenkin kauittimista kuuluu hyvää musiikkia.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Petite X

Jos mielesi tekee jotakin hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, meillä on tarjolla laaja valikoima pikkupurtavaa, kevyitä aterioita, juomia ja muuta tarpeellista Petite X:ssa. Tervetuloa!

Wi-Fi

Meillä käytettävissäsi on aina maksuton, nopea ja langaton internet-yhteys. Kaikkialla hotellissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.