Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen ja hotelliyö alkaen vain 69 EUR/hlö kahden hengen huoneessa

Varaa maistuva kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen sinua lähellä sijaitsevasta hotellista!

 • Vierailun ajankohta:

  30 syys 2021 - 21 marras 2021

 • Varattavissa:

  21 syys 2021 - 3 loka 2021

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  varaus on peruttavissa tai siirrettävissä saapumispäivään klo 16 asti.

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen!

Nyt, kun kesä on ohi eikä menulta löydy enää salaattia ja kylmiä pasta-annoksia, voit nauttia viihtyisistä illoista ja elävästä tulesta pöydän ääressä runsaiden ruoka-annosten kera. Nyt on lupa vaihtaa puistopiknikki kokonaiseen iltaan hotellissa samalla, kun voit nauttia ikkunasta näkyvistä syksyn väreistä.

Varaa viihtyisä ilta illallisineen ja yöpymisineen todella hyvään hintaan ja aloita syksy kunnolla! Saat tietenkin myös ihanan hotelliaamiaisen kaupan päälle  mitä hotelliyö olisikaan ilman sitä? Alkaen vain hintaan 69 EUR/henkilö kahdelle henkilölle kahden hengen huoneessa (yhteensä alkaen 138 EUR kahdelle henkilölle) tai alkaen hintaan 95 EUR yhdelle henkilölle yhden hengen huoneessa voit hemmotella itseäsi 3 ruokalajin illallisella, yöpymisellä ja aamiaisella seuraavana aamuna. 

Tarjous on voimassa pitkinä viikonloppuina, torstaista sunnuntaihin, 30. syyskuuta alkaen ja 21. marraskuuta saakka. Odotamme tietenkin myös innolla syyslomaa, sillä mielestämme kaikkien tulisi voida nauttia lomasta onpa kyseessä viikon pituinen matka ympäri maata tai viihtyisä yöpyminen kotikaupungin hotellissa. Tämän vuoksi voit varata tämän kampanjan mukaisen yöpymisen myös syyslomaviikolla  viikolla  41 (1115. lokakuuta), viikolla 42 (1822. lokakuuta) ja viikolla 43 (2529. lokakuuta).

Pidämme steariinikynttilämme sytytettyinä odotellessamme sinua!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle henkilölle, varauksesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä valitsemaasi hotelliin, jotta voimme varata illallisen myös heille. Tästä veloitetaan erikseen. Tarjous maksaa alkaen 69 € per henkilö kahden hengen huoneessa (joka on kahdelle yhteensä 138€) tai alkaen 95€ yhden hengen huoneesta. Jos varaat yhden hengen huoneen ja haluat syödä illallisen jonkun muun kanssa, joka on myös varannut tämän tarjouksen, kirjoita se varauksen yhteydessä kohtaan "Muut toiveet". Jos varaat kaksi yötä, sinulle tarjotaan uusi menu toisena päivänä. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, ja sen voi peruuttaa tai siirtää saapumispäivän klo 16.00 asti. Ilallisen aikataulu sekä saatavuus ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.