Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Kokous-, relax- ja viihdehotelli Quality Hotel Panorama sijaitsee keskellä Göteborgia, lähellä mielenkiintoisia kohteita, kuten Lisebergiä, Chalmersia, Svenska Mässania ja Avenyn-katua.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotellivieras tai göteborgilainen, tervetuloa meille Quality Hotel Panoramaan! Täällä voit aloittaa päiväsi hyvällä aamiaisella, viettää illan herkullisen illallisen ääressä Brasserie P:ssa ja päättää sen mukavasti aulabaarissamme. Bring a friend or a few, and join us!

Aamiainen

Joka aamu katamme esille maukkaan aamiaisbuffettimme. Löydät meiltä kylmiä herkkuja, lämpimiä ruokia, vastapaistettua leipää, tuoretta kahvia, teetä ja hedelmämehua. Suuri valikoima tuotteista on ekologisia. Voit luonnollisesti myös syödä aamiaista meillä, vaikka et asuisikaan hotellissa. 

Lounas

Brasserie P tarjoaa lounasta vähintään 8 hengen ryhmille, jotka ovat varanneet etukäteen.

Illallinen Brasserietissä

Hotellin sydän on Brasserie P ja olet lämpimästi tervetullut meille nauttimaan ihanaa ruokaa hyvässä tunnelmassa. Brasserietin keittiötä johtaa keittiömestari John Johansson ja siellä tarjoillaan vaihteleva sekä hyvin suunniteltu à la carte-menu, josta voit valita klassisia suosikkeja ja ruokalajeja, jotka herättävät mielenkiintosi ja ruokahalusi. Ruoan seuraksi voit valita täydellisen viinin listaltamme.

Aulabaari

Aulabaarissamme tapaavat niin hotellivieraat kuin göteborgilaisetkin. Nauti lasi viiniä tai kuppi kahvia vanhojen tai uusien ystävien kanssa.

Tapahtumat

Ravintola Brasserie P on täydellinen paikka juhlille ja tapahtumille. Meillä on istumapaikkoja jopa 200 hengelle ruokasalissa ja tilan voi myös jakaa pienemmille ryhmille. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää eri mahdollisuuksista, tehdäksemme tapahtumastanne juuri sellaisen, kun haluatte – ehkäpä jopa vielä paremman!

Tervetuloa!

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja esimerkiksi ajankohtaisista ruokalistoista tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 31 767 70 00 tai sähköpostitse osoitteessa q.panorama@choice.se.

Varaa pöytä verkossa

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.00
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00 

Restaurang Brasserie P

Maanantai: 17.00 - 21.30
Tiistai: 17.00 - 21.30
Keskiviikko: 17.00 - 21.30
Torstai: 17.00 - 21.30
Perjantai: 17.00 - 21.30
Lauantai: 17.00 - 21.30
Sunnuntai: -

Baari

Maanantai: 16.00- 23.00
Tiistai: 16.00- 23.00
Keskiviikko: 16.00- 23.00
Torstai: 16.00- 23.00
Perjantai: 15.00- 00.00
Lauantai: 15.00- 00.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.