Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yövy hotelleissamme – saat ilmaisen sisäänpääsyn Lisebergiin

Juuri nyt saat kaksi normaalia sisäänpääsylippua kahdelle aikuiselle Lisebergiin ilman lisämaksua, kun teet varauksesi täällä ja yövyt yhdessä Göteborgin hotelleistamme.

  • Vierailun ajankohta:

    27 huhti 2019 - 31 joulu 2019

  • Varattavissa:

    16 huhti 2019 - 30 joulu 2019

  • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

    Jotta saisit ilmaiset sisäänpääsyliput Lisebergiin, sinun tulee tehdä varauksesi tämän tarjouksen ja alapuolelta löytyvän hakukentän kautta.

Ilmainen sisäänpääsy Lisebergiin!

Göteborgin vierailu = vierailu Lisebergiin. Jokaisesta vierailusta, jonka aikana yövyt yhdessä Göteborgin hotelleistamme, saat itsellesi kaksi sisäänpääsylippua Lisebergiin, kahdelle aikuiselle. 

Pakettiin sisältyy tavalliset sisäänpääsyliput, ei Entré Prio.

40 laitetta koko perheelle

Liseberg tarjoaa monenlaista tekemistä ja elämyksiä koko perheelle – huvipuistolaitteita, pelejä, tanssija, musiikkia ja hyvää ruokaa. Halloweenin aikaan Lisebergistä löytyy lisäksi mielenkiintoista ja ehkä hieman pelottavaa koettavaa ja nähtävää... Kaikki on kuitenkin sinusta itsestäsi kiinni – voit valita haluatko nauttia pelottelusta, huvipuistolaitteista tai komediasta, tai vaikkapa kaikesta yhdellä ja samaa kertaa.

Teemme Göteborgista nauttimisen sinulle helpoksi. Kaupungin keskustassa sijaitseva Liseberg tarjoaa karuselleja, konsertteja ja muuta mukavaa tekemistä. Kun varaat huoneen yhdestä Göteborgin hotelleistamme, saat kaksi normaalia sisäänpääsylippua kahdelle aikuiselle, per vierailu (arvo 220 SEK). Alle 110 cm:n pituiset henkilöt pääsevät ilmaiseksi sisään Lisebergiin.

Nähdään huvipuistossa!

Lisebergin aukioloajat löydät täältä

HUOM! Jotta saisit ilmaiset sisäänpääsyliput Lisebergiin, sinun tulee tehdä varauksesi tämän tarjouksen ja alapuolelta löytyvän hakukentän kautta. Tarjous ei ole muussa tapauksessa voimassa.

Ehdot

Hotellivierailu tulee varata tämän tarjouksen kautta, jotta sisäänpääsyliput Lisebergiin sisältyvät hintaan. Tarjous on voimassa tilan niin salliessa, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.402.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.