Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Kokous-, relax- ja viihdehotelli Quality Hotel Panorama sijaitsee keskellä Göteborgia, lähellä mielenkiintoisia kohteita, kuten Lisebergiä, Chalmersia, Svenska Mässania ja Avenyn-katua. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Panorama Göteborgilla on vankka kokemus erilaisten seurustelutilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä. Häät, konfirmaatiot, seurusteluillat, asiakasillat tai juhlat – me autamme sinua, mitä ikinä halusitkaan järjestää.

Tilat

Tarjoamme useita tiloja tilaisuuksia varten. Voitte valita valoisan ja tilavan konferenssiaulan tai ravintola Brasserie P:n, jossa on 200 istumapaikkaa. Ravintola voidaan jakaa pieniin osiin, jos niin toivotte.

Häät, ristiäiset tai konfirmaatiot

Voi olla mukavaa jättää kaikki ruokajärjestelyt ja muut käytännön seikat jollekin toiselle suurena päivänä. Anna meidän auttaa, jotta voit keskittyä erityiseen ja unohtumattomaan päiväänne.

Aktiviteetit ja viihde

Haluatteko järjestää inspiroivan hetken päivän aikana tai viihdettä tilaisuuteenne. Voimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestää suurimman osan aktiviteeteista teille.

Ruoka ja juoma

Yhteistyössä Brasserie P:n ravintolapäällikon kanssa suunnittelemme menun, joka sopii seurueellenne ja budjetillenne. Ota yhteyttä meihin menuehdotuksia koskien.

Varaa tilaisuus

Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat tehdä varauksia tai saada lisätietoa: +46 31 767 70 50 tai conference.q.panorama@choice.se.

Tule näyttelyyn!

Esittelemme mielellämme tilojamme, huoneitamme ja muita vaihtoehtoja, jotka voivat sopia tilaisuuteenne. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat tulla esittelyyn! 

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.