Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Kokous-, relax- ja viihdehotelli Quality Hotel Panorama sijaitsee keskellä Göteborgia, lähellä mielenkiintoisia kohteita, kuten Lisebergiä, Chalmersia, Svenska Mässania ja Avenyn-katua. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Quality Hotel Panoramassa haluamme, että tauot rentouttavat ja tuovat tarpeellista energiaa. Siksi satsaamme hyvistä raaka-aineista valmistettuihin ruokiin ja juomiin. Tarjoamme aamiaisen, lounaan, illallisen ja kahvit konferenssivieraillemme. Jotta saisit lapsenmielesi esiin, saat syödä niin paljon popcornia ja pehmistä kuin haluat!

Päiväpaketti

Konferenssin pitäminen meillä tulee olla helppoa ja järkevää. Helpottaaksemme järjestämistä olemme koonneet yhteen arvostettuja päiväpaketteja. Niihin kuuluu aamupäiväkahvit, konferenssilounas, iltapäiväkahvit ja tilat. Hinta alkaen 604 SEK per henkilö, hintaan ei sisälly arvonlisäveroa. Perustuu 10 hengen konferenssiin.

Täysihoito

Jos valitset täysihoidon Quality Hotel Panoramassa, sisältyy hintaan aamupäiväkahvit, konferenssilounas, iltapäiväkahvit, kolmen ruokalajin illallinen, tilat ja yöpymiset. Hinta alkaen 1 771 SEK per henkilö, ei sis. alv. Perustuu 10 hengen konferenssiin.

Tauot

Ilta- ja aamupäiväkahvit tarjoillaan valoisassa aulassamme, jossa on seurustelutilaa ja jossa voi jaloitella. Kahvitauoille voitte itse valita, mitä haluatte kahvin kanssa syödä: esimerkiksi croissanteja, voileipiä, smoothieita tai käsin leivottuja keksejä. Tauon aikana pääsette myös nauttimaan Quality Break -buffetista, jossa on tarjolla pehmistä ja popcornia.

Lounas

Konferenssilounas tarjoillaan ravintola Brasseri.P:ssa 1. kerroksessa. Keittiömme sekä keittiömestarimme Andreas Olsson tarjoavat hyvin valmistetun ja vaihtelevan menun. Järjestämme myös buffetlounaita, mikäli niin toivotte.

Illallinen

Tarjoilemme konferenssiseuruille hyvän illallisen ravintola Brasseri P:ssa. Suurille seuruille voimme järjestää erillisen ruokasalin. Illallisvaihtoehtona voi valita buffetin, aterian à la carte -menulta tai usean ruokalajin illallisen. Keittiömestarimme kokoaa mielellään menuehdotuksen, joka sopii toiveisiinne. Näet konferenssimenuehdotukset ylhäältä oikealta.

Seurustelu

Quality Hotel Panoramalla on vankka kokemus erilaisten seurustelutilaisuuksien järjestämisestä, esitysten ja teeman kanssa tai ilman. Seurustelutilaisuudet ja muut järjestelyt voidaan järjestää konferenssiaulassamme. Järjestämme mielellämme viihdettä ja juomamaistelua seurustelun tai illallisen yhteydessä. Lue lisää tilaisuuden järjestämisestä meillä.

Varaa konferenssi

Ota yhteyttä meihin, jos haluat tehdä varauksia tai saada lisätietoa: +46 31 767 70 50 tai conference.q.panorama@choice.se.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.562.364.000 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.