Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Kokous-, relax- ja viihdehotelli Quality Hotel Panorama sijaitsee keskellä Göteborgia, lähellä mielenkiintoisia kohteita, kuten Lisebergiä, Chalmersia, Svenska Mässania ja Avenyn-katua. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Pidä Göteborgin konferenssisi Quality Hotel Panoramassa. Me järjestämme konferensseja jopa 244 osallistujalle.

Mukautuvaiset tilamme

Kokoushuoneemme ovat erikokoisia ja sopivat pieniin ja suuriin kokouksiin, koulutuksiin, luentoihin, workshopeihin ja johtoryhmän kokouksiin. Konferenssikerroksemme sijaitsee 3. kerroksessa ja sinne mahtuu jopa 244 henkeä. Täällä voit lukea lisää Quality Hotel Panoraman konferenssitiloista .

Ruoka ja juoma

Me Quality Hotel Panoramassa haluamme, että tauot rentouttavat ja tuovat kaivattua lisäenergiaa. Siksi satsaamme hyvistä raaka-aineista valmistettuihin ruokiin ja juomiin. Tarjoamme aamiaista, lounasta, illallista ja kahvittelut konferenssivieraillemme. Jotta löytäisit lapsenmielesi, saat syödä niin paljon pehmistä ja popcornia kuin jaksat! Tavoitteenamme on, että pääset kokemaan pieniä Quality Moments-hetkiä. Lue lisää ruoasta ja juomasta .

Tapahtumat

Meillä on vankka kokemus erilaisten seurustelutilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä. Häät, konfirmaatiot, seurusteluillat, asiakasillat tai juhlat – me autamme sinua tilaisuudesta riippumatta. Lue lisää tapahtumista Quality Hotel Panoramassa.

Aktiviteetit

Haluatteko pitää hauskaa konferenssipäivänä, järjestää inspiroivan hetken päivän aikana tai tarvitsetteko tiimityötä parantavaa toimintaa? Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme järjestää teille suurimman osan aktiviteeteista.

Pysäköi helposti ja näppärästi

Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Hotellin sisäänkäynnin edessä on pysäköintipaikka linja-autoille.

Majoitus kaikille osallistujille

Jos suunnittelette yöpymistä, meillä on 339 kpl mukavia yhden tai kahden hengen huoneita.

Kuljetus

Haluatteko saada kyydin rautatieasemalle tai takaisin tai jostakin muusta paikasta Göteborgissa? Voimme varata shuttle-bussimme, joka ottaa kyytiinsä maksimissaan 7 henkilöä. Göteborgin suurien messujen aikaan voit varata maksuttoman shuttle-palvelun Svenska Mässanille ja takaisin. Tätä ei voi varata etukäteen. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoa siitä, mitä messuja palvelu koskee ja myöskin tarjouksia koskien. Teemme yhteistyötä myös kuljetuksien osalta eri linja-autoyhtiöiden kanssa.

Book a conference

For more information or enquiries, please do not hesitate to contact us on
+46 31-767 70 50 or at
conference.q.panorama@choice.se.

Come on a tour!

We'd be pleased to show you our meeting facilities, rooms and other options that may be suitable for your event. Please don't hesitate to contact us for a tour!

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.562.364.000 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.