Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Kokous-, relax- ja viihdehotelli Quality Hotel Panorama sijaitsee keskellä Göteborgia, lähellä mielenkiintoisia kohteita, kuten Lisebergiä, Chalmersia, Svenska Mässania ja Avenyn-katua.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Panorama on sinun kokous-, rentoutumis- ja viihdehotellisi Göteborgissa. Täällä kohtaat lämpimän ja persoonallisen tunnelman, ja hotellilla on paras sijainti Göteborgin tarjontaa ajatellen! Haluamme, että vierailustasi hotellissamme tulee ikimuistoinen ja toivomme, että voimme toivottaa sinut pian jälleen tervetulleeksi!

Lähellä koko Göteborgin tarjontaa

Quality Hotel Panorama sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Korsvägeniltä, Lisebergiltä ja Universeumilta. Kävelyetäisyydellä sijaitsevat myös Svenska Mässan, Chalmers, Carlanderska, Scandinavium sekä Avenyn-katu, ja vain muutamassa minuutissa pääset autolla E6- ja E20-teille. Kauniilla sijainnillaan ja 13. kerroksen korkeudellaan hotellin monista huoneista on fantastinen näköala Göteborgin kattojen ylitse.

Koe Brasserie P.

Brasserie P. on hotellin ravintola ja baari. Täällä tarjoillaan suuri, ekologisilla vaihtoehdoilla varustettu aamiaisbuffettimme, ja illalla tarjoilemme annoksia huolellisesti yhteen sovitetulta à la carte-menultamme sekä viinejä kattavalta viinilistaltamme. Meiltä löytyy nyt myös laajakuva-TV! Ota yhteyttä vastaanottoon ajankohtaisia otteluita ja lähetyksiä koskien.

Kattava kongressihotelli

Kokousosastollamme on 13 mukautuvaa kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 90 henkilöä. Tilamme sopivat suuriin ja pieniin kokouksiin: koulutuksiin, luentoihin, workshopeihin ja johtokunnan kokouksiin. Pidämme yhteistyössä ravintola Brasserie P:n kanssa huolta siitä, että saatte hyvää ruokaa ja juomaa kokouksenne tai tilaisuutenne aikana. Lue lisää kokousmahdollisuuksistamme ja tapahtumistamme täältä.

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Älä unohda treeniä! Quality Hotel Panoramassa voit treenata hotellin omalla kuntosalilla tai rentoutua rentoutumisosastollamme. Voit lukea palveluistamme lisää täältä. 

We Care about the air we share

1. heinäkuuta 2019 alkaen tupakoiminen ei ole sallittua julkisissa tiloissa tai hotellin sisäänkäynnin edessä. Siksi pyydämme teitä siirtymään muutaman askeleen hotellialueen ulkopuolelle halutessanne tupakoida.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysymyksiä aukioloaikoja, huonetason korotuksia tai muita käytännön asioita koskien? Olemme keränneet usein meiltä kysytyt kysymykset Usein kysyttyjen kysymysten osioomme.

Täältä taas voit lukea lisää Göteborgista.

Yhteystiedot

  • Eklandagatan 51-53 412 61 Göteborg , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Joukkoliikenne

Etsi matkasi sovelluksen 'Västtrafik to go' kautta.

Ota bussi 18 Johannebergia kohti.

Ota rautiovaunu 2, 4 tai 5 Centralenilta Korsvägenile ja vaihda siellä bussiin 52 Korsvägeniltä Linnéplatsenia kohti, pysäkille Utlandagatan.

Landvetterin lentokentältä

Lentokenttäbussi Korsvägenille. Vaihda bussiin 52. Jää pois pysäkillä Utlandagatan.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Göteborg tai Taxi Kurir.

Tietoja hotellista Quality Hotel Panorama

Hotellihuoneiden määrä

307 kpl – 555 vuodetta

Kokoustilojen määrä

6 kpl – tilaa jopa 244 osallistujalle

Etäisyys Landvetterin lentokentältä

Noin 23,5 km, noin 25 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Göteborgin päärautatieasema: noin 3,7 km
Bussipysäkki Utlandagatan: noin 50 m

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.