Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Ruotsi

Merinäköalalla varustettu Quality Hotel 11 sijaitsee Göteborgin sataman tuntumassa. Hotelli on tunnettu arkkitehtuuristaan, jännittävästä taiteesta sekä skandinaavisesta designista. Aivan hotellin vieressä sijaitsee Eriksbergshallen-kongressikeskus.

Quality Hotel™ 11 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel 11 toivottaa sinut tervetulleeksi! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellissa on 22 yksityistä pysäköintipaikkaa ulkona hintaan 170 SEK per päivä. Ota yhteyttä tiedustellaksesi paikkojen saatavuutta. Hotellin pysäköintipaikat on varattava etukäteen ennen saapumista, ja ne ovat usein täynnä. (Huom: Hotellin parkkipaikat sijaitsevat pysäköintipuomin sisäpuolella ja vaativat pysäköintiavaimen ja -luvan, jonka saat sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kaikki muut paikat ovat kunnallisia.) Hotellin ulkopuolella olevat kunnalliset pysäköintipaikat maksetaan pysäköintiautomaatilla Parksterin kautta.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla tai Nordic Choice Club -jäsennumeroaan käyttämällä. Se tuskin voisi olla tämän helpompaa.

Myöhäinen check-out

Teillä on usein mahdollisuus kirjautua ulos vasta klo 11.00 jälkeen, mikäli hotelli ei ole varattu täyteen. Ota yhteyttä hotellimme vastaanottoon, niin autamme mielellämme.

Korota vierailusi tasoa

Miksi et tekisi vierailustasi ylellistä ja korottaisi huoneesi tasoa tai hankkisi VIP-palvelua saapuessasi hotellille? Ota meihin yhteyttä, niin autamme teitä tekemään vierailustanne vieläkin hohdokkaamman.

Käteisetön hotelli

Vuonna 2018 hotellimme muuttuu täysin käteisettömäksi. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Me otamme vastaan kaikki tavallisimmat pankki- ja luottokortit. Olet lisäksi luonnollisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tästä.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiaisen tarjoiluajat

Aamiaisbuffetti tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai ja juhlapyhät: 07.30 - 11.00

Aamiaisaika tulee varata etukäteen check-inin yhteydessä ja se koskee kaikkia päiviä!

Jos haluat aamiaispussin ennen aamiaisen alkamisaikaa, ole hyvä ja tilaa se vastaanotosta viimeistään klo 20.00 edellisenä iltana.

Restaurang Shipyard

A la carte Kitchen & Bar 67
Maanantai - lauantai: 17.00 - 23.00 (keittiö sulkeutuu klo 22.30)
Sunnuntaisin: suljettu

Tämän päivän lounas
Maanantai-perjantai klo 11.30-13.30

Teatterin baari
Lauantaina klo 12.00-17.00

sunnuntaisin klo 12.00-17.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.