Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Ruotsi

Merinäköalalla varustettu Quality Hotel 11 sijaitsee Göteborgin sataman tuntumassa. Hotelli on tunnettu arkkitehtuuristaan, jännittävästä taiteesta sekä skandinaavisesta designista. Aivan hotellin vieressä sijaitsee Eriksbergshallen-kongressikeskus.

Quality Hotel™ 11 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel 11 toivottaa teidät tervetulleiksi! Onko teillä vierailuunne liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydätte vastaukset täältä.

Pysäköinti

170 kruunun (SEK) päivähintaan voitte vuokrata yhden hotellin kahdestakymmenestäkahdesta ulkopysäköintipaikasta. Auton voi myös pysäköidä kadunvarteen hotellin läheisyyteen, jolloin pysäköinti maksetaan parkkiautomaattiin.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla tai Nordic Choice Club -jäsennumeroaan käyttämällä. Se tuskin voisi olla tämän helpompaa.

Käteisetön hotelli

Vuonna 2018 hotellimme muuttuu täysin käteisettömäksi. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Me otamme vastaan kaikki tavallisimmat pankki- ja luottokortit. Olet lisäksi luonnollisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tästä.

Huonesiivous - Sweet Dreams Stay

Sweet Dreams -projekti on yhteistyö meidän ja UNICEFin välillä, jossa autamme ihmiskaupalle altistuneita lapsia saamaan turvallisen yöunen. Voit auttaa projektia valitsemalla, ettet halua huonesiivousta yöpyessäsi meillä pitempään kuin yhden perättäisen yön ajan. Ripustat vain Sweet Dreams -kyltin huoneesi ovenkahvaan viimeistään klo 23.00. Jokaisesta huoneesta, jota ei siivota, lahjoitamme 10 SEK UNICEFille. Samalla vähentyy myös kemikaalien, energian ja veden käyttö. Yhdessä voimme vaikuttaa! Täältä voit lukea lisää Sweet Dreams -projektista.

 
Myöhäinen check-out

Teillä on usein mahdollisuus kirjautua ulos vasta klo 11.00 jälkeen, mikäli hotelli ei ole täyteen varattu. Olkaa yhteydessä hotellimme vastaanottoon, niin autamme teitä mielellämme.

Korota vierailusi tasoa

Miksi et tekisi vierailustasi ylellistä ja korottaisi huoneesi tasoa tai hankkisi VIP-palvelua saapuessasi hotellille? Ota meihin yhteyttä, niin autamme teitä tekemään vierailustanne vieläkin hohdokkaamman.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Kesäkausi (19.6.20 - 16.8.20):
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 08.30
Tiistai: 06.30 - 08.30
Keskiviikko: 06.30 - 08.30
Torstai: 06.30 - 08.30
Perjantai: 06.30 - 08.30
Lauantai: 08.00 - 10.00
Sunnuntai: 08.00 - 10.00 

Kök & Bar 67

Maanantai: suljettujen
Tiistai: suljettujen
Keskiviikko: suljettujen
Torstai: suljettujen
Perjantai: suljettujen
Lauantai: suljettujen
Sunnuntai: suljettujen

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.407.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.