Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Ruotsi

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Ruotsi

Merinäköalalla varustettu Quality Hotel 11 sijaitsee Göteborgin sataman tuntumassa. Hotelli on tunnettu arkkitehtuuristaan, jännittävästä taiteesta sekä skandinaavisesta designista. Aivan hotellin vieressä sijaitsee Eriksbergshallen-kongressikeskus.

Quality Hotel™ 11 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Eriksbergin vanhan venetelakan luota avautuu näkymä kohti Göteborgin satama-aluetta, ja aivan sen vierestä löydät Quality Hotel 11 -hotellin sekä Eriksbergshallenin. Täällä yövyt rauhallisella alueella, joka tarjoaa useita upeita kävelyreittejä laiturialueita pitkin. Älvsnabben-kaupunkilautta pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella ja sen avulla pääset nopeasti kaupungin keskustaan – Göteborgin kulttuuri- ja viihdetarjonnan äärelle. Quality Hotel 11 ja Eriksbergshallen tarjoavat ainutlaatuisen miljöön niin tehokkaille kokouksille kuin mukavaan viikonloppulomaankin.
Kokous Göteborgissa

Meidän 13 kokoustilaamme on suunniteltu inspiroivia ja tehokkaita kokouksia silmällä pitäen. Meiltä löytyy kaikkea mahdollista, aina eleganteista kabineteista ja kokoustiloista kahdensadan istumapaikan teatterisaliin. Suurimmat messut, tapahtumat, illalliset, kongressit sekä konsertit järjestetään uniikissa Eriksbergshallenissa, joka oli kerran maailman suurin moottoritehdas. 2000 hengen kapasiteetti sekä mottomme "Vain taivas on rajana" takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Ruoka ja juoma

Löydät Kök&Bar67-ravintolan hotellin 6. ja 7. kerroksista. Täällä voit nauttia kaikkia aisteja virkistävistä kokemuksista. Saat upean elämyksen ihastellessasi Götan kanavaa ja Göteborgia kohti avautuvaa taianomaista näköalaa. Voit varata pöydän täältä.

Uusin lisäyksemme on TeaterBistron, jonka löydät maantasalta. Täällä tarjoilemme klassisia ja maukkaita annoksia, kuten caesarsalaattia, hampurilaisia, fish n chips -annoksia, pastaa ja paljon muuta. Viikonloppuisin myös kahvilamme on avoinna, ja siellä voit nauttia maukkaan cappuccinon ja leivonnaisia kaikessa rauhassa. Tarjoamme myös leikkihuoneen ja seurapelejä.

Lounas tarjoillaan Eriksbergshallenissa maanantaita perjantaihin. Tarjoilemme perinteisiä ruotsalaisia annoksia, suuren salaattibuffetin ja jotakin hyvää kahvin kyytipojaksi.

Wellness

Tervetuloa treenaamaan upealle, fantastiset näkymät tarjoavalle wellness-osastollemme! Nauti saunan lämmöstä, pulahda suosittuun porealtaasemme (ulkouima-allas on noin kahdeksalle hengelle) ja nauti yhdeksännestä kerroksesta avautuvasta näköalasta. 

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 31 779 11 11
  • Faksi: +46 31 779 11 10
  • Sähköposti q.11@choice.se
  • Yritystunnus: 556554-5661
  • Maskingatan 11 41764 Göteborg , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Junalla

Juna Göteborgin päärautatieasemalle, vaihto bussiin tai taksiin

Bussilla

Bussi 16 Göteborgin päärautatieasemalta suuntaan Eketrägatan.
Poistu pysäkillä Eriksbergstorget.

Göteborgin Landvetter-lentokentältä

Lentokenttäbussi Göteborgin päärautatieasemalle, vaihto bussiin tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Göteborg sekä Taxi Kurir.

Tietoja hotellista Quality Hotel 11

Hotellihuoneiden määrä

259 huonetta – 514 vuodetta

Kokoustilojen määrä

14 kappaletta – 2000 hengen kapasiteetti

Etäisyys lentokentältä

Göteborgin Landvetter-lentokenttä: 30 km (n. 25 min autolla)

Etäisyys Göteborgin päärautatieasemalta

6,4 km (n. 10 min autolla)

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Eriksbergstorget: n. 50 m

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.