Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Göteborg Göteborg ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Göteborg

Göteborg,  Ruotsi

Comfort Hotel Göteborg ottaa sinut ilomielin vastaan. Kaupungin paras sijainti, suosittu OGBG Bar & Restaurang ja Aasian katukeittiöistä inspiraationsa saanutta ruokaa. Meillä asut hyvään hintaan aivan Göteborgin keskustassa. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Göteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Ravintola ja baari OGBG Comfort Hotel Göteborg
  • Bordsdukning med pinnar på restaurang OGBG Comfort Hotel Göteborg
  • Katettu pöytä OGBG-ravintolassa, Comfort Hotel Göteborgissa
  • Baaritiski OGBG-ravintolassa, Comfort Hotel Göteborgissa

OGBG Bar & Restaurang sopii sinulle, joka arvostat rikasta makumaailmaa, tuoreita raaka-aineita, muiden maiden ruokakulttuureita sekä erinomaista näköalaa kohti satamaa. Kaikki nämä yhdistyvät viileisiin juomiin ja lämmittäviin auringonsäteisiin ulkotarjoilumme ansiosta. Täällä kohtaat sekä vanhoja että uusia ystäviä ja saat nauttia elämästä täysin siemauksin.

Modernia aasialaista Skeppsbroplatsenilla

Skeppsbroplatsen kutsuu sinut nauttimaan maailman mauista. Me OGBG Bar & Restaurang -ravintolassa kunnioitamme Aasian makumaailmaa, ja tarjoilemamme annokset ovat tulkintoja eräistä fantastisista, perinteisistä annoksista, joiden alkuperä juontaa juurensa Itä-Intiaan. Maukkaita, terveellisiä annoksia, jotka tarjoillaan nopeasti, tuoreina ja yksinkertaisesti valmistettuina – lämpimässä ja leikkisässä ympäristössä. Keittiömme perustana ovat omat tulkintamme Vietnamin, Thaimaan ja Etelä-Kiinan katuruoasta, mutta tietyistä annoksista voi myös löytää vivahteita Indonesian, Malesian ja Kambodzan kulttuureista.

Käteisetön ravintola

Ravintolamme on käteisetön, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yksinkertaisemman ja turvallisemman vierailun.

Vuokraa ravintola juhlaa tai tapahtumaa varten

OGBG Bar & Restaurang pystyy ottamaan vastaan jopa 200 istuvaa vierasta. Täällä voitte nauttia mm. lounaasta ja päivälllisestä. Syntymäpäiväjuhlat, näyttelyt, seurusteluilta tai jotain ihan muuta? Varaa itsellesi upea tila, keskeltä Göteborgia. Olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä tai tulemaan luoksemme katsastamaan tilat jo tänään! Jos haluat saada lisätietoja, vieraile OGBG:n omilla sivuilla

Varaa pöytä

Saadaksenne lisätietoja tai tehdäksenne varauksen, olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +4631-752 28 10 tai sähköpostitse osoitteessa ogbg@choice.se.

Ottakaa huomioon, että varaus sähköpostitse on voimassa ainoastaan silloin, kun olette vastaanottaneet varausvahvistuksen ravintolalta.
Jos haluatte varata pöydän yli kahdeksalle (8) henkiölle, olkaa hyvät ja ottakaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Varaa pöytä OGBG-ravintolasta suoraan netissä

OGBG Ravintola - lounas

Suosittu lounasbuffettimme tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 11.30 - 13.30. 

Vain 139 SEK:n hintaan voitte nauttia suuresta salaattibuffetista, kolmesta lämpimästä ruokavaihtoehdosta, jotka painottuvat kasvipohjaisiin annoksiin, kahvista/teestä ja jostakin hyvästä niiden kera. Lounas maksetaan paikan päällä pöydästä löytyvän QR-koodin avulla. 

Lämpimästi tervetuloa meille. Ole hyvä ja varaa pöytä etukäteen verkkosivustomme kautta: www.ogbg.se

OGBG Baari

Maanantai: 16.00- 23.00
Tiistai: 16.00 - 23.00
Keskiviikko: 16.00 - 24.00
Torstai: 16.00 - 24.00
Perjantai: 15.00 - 01.00
Lauantai: 16.00 - 01.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.