Fei on moderni, kunnianhimoinen ravintola, jonka tavoitteena on edustaa kiinalaisen ruokataiteen pohjoismaista parhaimmistoa. Ravintolakäynti on todella silmät avaava kokemus kaikille heille, jotka haluavat nauttia aidosta kiinalaisesta, huomattavasti tavanomaisesta poikkeavasta ruokaelämyksestä.
Palkitut kokit ja 3 kiinalaista keittiötä
Autenttisen kiinalaisen ruokaelämyksen luomiseksi olemme palkanneet huolella valitun, palkittujen kokkien tiimin. Keittiömestarina toimii Shandongin provinssista, Pohjois-Kiinasta kotoisin oleva Guowei Zhou. Hänellä on aiempaa kokemusta suurista hotelliketjuista, kuten Shangri-La Hotels, Windsor ja Sofitel. Menu perustuu jaettaviin annoksiin, jotka ovat peräisin kolmesta Kiinan yhteensä kahdeksasta keittiöstä.
Kantonilainen keittiö tunnetaan raaka-aineiden luonnollisen maun korostamisesta. Raaka-aineina käytetään usein kalaa ja äyriäisiä, jotka valmistetaan pääasiassa hellävaraisesti höyryttämällä. Tälle kontrastia tuo väriä pursuava Sichuanin keittiö, joka tunnetaan intensiivisistä mauista, joita hallitsevat chili ja sichuaninpippuri. Viimeisenä keittiöistä on Shanghaista etelään päin sijaitseva Zhejiang, jonka suosima riisiviini tuo ruokaan syvän, makeankirpeän luonteen. Myös tässä keittiössä käytetään usein raaka-aineina kalaa ja dumplingeja kaikissa niiden muodoissa.
Aivan kuten kiinalaisessa ravintolassa kuuluukin, kylmät ruokalajit ja keitto aloittavat aterian, ja ne toimivat siltana lämpimille ruoille, jotka ovat aterian kohokohta. Halukkaat voivat myös nauttia 10 ruokalajin menun yhdessä teen, Shaoxingin riisiviinin ja Baijiun kera – suorana oikotienä Kiinan ruoka- ja juomakulttuuriin.