Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin – Göteborgin uuteen hotelliin uniikissa paikassa Lindholmenissa. Koe hotellin useat baarit, joista yksi katolla, rentoutumisosasto ja kokoustilat, äläkä missaa hotellin kiinalaista FEI-ravintolaa!

Clarion Hotel® The Pier 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Fei on moderni, kunnianhimoinen ravintola, jonka tavoitteena on edustaa kiinalaisen ruokataiteen pohjoismaista parhaimmistoa. Ravintolakäynti on todella silmät avaava kokemus kaikille heille, jotka haluavat nauttia aidosta kiinalaisesta, huomattavasti tavanomaisesta poikkeavasta ruokaelämyksestä.

Palkitut kokit ja 3 kiinalaista keittiötä

Autenttisen kiinalaisen ruokaelämyksen luomiseksi olemme palkanneet huolella valitun, palkittujen kokkien tiimin. Keittiömestarina toimii Shandongin provinssista, Pohjois-Kiinasta kotoisin oleva Guowei Zhou. Hänellä on aiempaa kokemusta suurista hotelliketjuista, kuten Shangri-La Hotels, Windsor ja Sofitel. Menu perustuu jaettaviin annoksiin, jotka ovat peräisin kolmesta Kiinan yhteensä kahdeksasta keittiöstä.

Kantonilainen keittiö tunnetaan raaka-aineiden luonnollisen maun korostamisesta. Raaka-aineina käytetään usein kalaa ja äyriäisiä, jotka valmistetaan pääasiassa hellävaraisesti höyryttämällä. Tälle kontrastia tuo väriä pursuava Sichuanin keittiö, joka tunnetaan intensiivisistä mauista, joita hallitsevat chili ja sichuaninpippuri. Viimeisenä keittiöistä on Shanghaista etelään päin sijaitseva Zhejiang, jonka suosima riisiviini tuo ruokaan syvän, makeankirpeän luonteen. Myös tässä keittiössä käytetään usein raaka-aineina kalaa ja dumplingeja kaikissa niiden muodoissa.

Aivan kuten kiinalaisessa ravintolassa kuuluukin, kylmät ruokalajit ja keitto aloittavat aterian, ja ne toimivat siltana lämpimille ruoille, jotka ovat aterian kohokohta. Halukkaat voivat myös nauttia 10 ruokalajin menun yhdessä teen, Shaoxingin riisiviinin ja Baijiun kera  suorana oikotienä Kiinan ruoka- ja juomakulttuuriin.

Haluatko nauttia jännittävästä illasta FEIssä?

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.