Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin – Göteborgin uuteen hotelliin uniikissa paikassa Lindholmenissa. Koe hotellin useat baarit, joista yksi katolla, rentoutumisosasto ja kokoustilat, äläkä missaa hotellin kiinalaista FEI-ravintolaa!

Clarion Hotel® The Pier 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa hotellin sykkivään sydämeen: The Living Room  Dining & Bar

Vastaanottomme yhteydessä sinut vastaanottaa The Living Room, sykkivä kohtaamispaikkamme kaikkia tilanteita varten. Täällä voit nauttia höyryävän kupillisen kahvia, syödä hyvää ruokaa ja inspiroitua ohi kulkevista ihmisistä, järjestää tapaamisen ja jatkaa sitten iltaa drinkkien ääressä. Monet viettävät täällä päivänsä käyttäen sitä toisena toimistonaan.

À la Carte

Living Room on paikka, jonne voit kokoontua ystäviesi kanssa viikon jokaisena päivänä syödäksenne, juodaksenne ja nauttiaksenne toistenne seurasta, musiikista ja ihanasta tunnelmasta. Ruoka valmistetaan lähellä tuotetuista ja pohjoismaisista raaka-aineista. Voit odottaa saavasi nauttia moderneista klassikoista ja täydellisestä naposteltavasta after workin merkeissä.

Lounas

Nauti maistuva lounas Living Roomissamme, maanantaista perjantaihin klo 11:00 - 13:30. Tarjoilemme huolella valmistetun, pohjoismaisiin raaka-aineisiin perustuvan lounaan. Tarjolla on niin uusia luomuksia kuin tuttuja ruotsalaisia klassikoita.

Lounas

Maanantai: 11:00 - 13:30
Tiistai: 11:00 - 13:30
Keskiviikko: 11:00 - 13:30
Torstai: 11:00 - 13:30
Perjantai: 11:00 - 13:30
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.