Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Hotel The Pieriin – Göteborgin uuteen hotelliin uniikissa paikassa Lindholmenissa. Koe hotellin useat baarit, joista yksi katolla, rentoutumisosasto ja kokoustilat, äläkä missaa hotellin kiinalaista FEI-ravintolaa!

Clarion Hotel® The Pier 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ravintola Fei

Löydät Fein hotellin kymmenennestä kerroksesta. Kun astut sisään, kohtaat heti suuren, avoimen keittiön, joka on täynnä paikallisia raaka-aineita ja kiinalaisia erikoisuuksia.

Gym & Relax

Hotellin kuntosali ja rentoutumisosasto sijaitsevat toisessa kerroksessa – tule tänne halutessasi treenata, saunoa ja rentoutua.

Living Room

Vastaanottomme yhteydessä sinut vastaanottaa The Living Room, sykkivä kohtaamispaikkamme kaikkia tilanteita varten. Täällä voit nauttia höyryävän kupillisen kahvia, syödä hyvää ruokaa ja inspiroitua ohi kulkevista ihmisistä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.