Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post ei ole aivan tavallinen hotelli. Göteborgin historiallisesta postitalosta on muotoutunut tyylikäs design-hotelli, joka on täydellinen valinta viihtyisään yöpymiseen ja lomailuun Göteborgin keskustassa.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Skönhetsfabriken on paikka, jossa voit investoida itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Täällä voit unohtaa arjen murheet ja ladata akkuja kaikessa rauhassa. Skönhetsfabrikenin ideana on tarjota räätälöityjä hoitoja sekä pitkäkestoista hyvinvointia. Me emme ole kiinnostuneita lyhytaikaisesta kauneudesta, vaan haluamme auttaa sinua välttämään yhä tavallisemmaksi muodostuvat, elämäntyyliin liittyvät sairaudet sekä luomaan hyvän olotilan, joka on jatkuva, kokonaisvaltainen.

RENTOUTUMISOSASTOMME
Skönhetsfabrikenin rentoutumisosasto on kaikkien vieraiden käytettävissä. Ajankohtaiset aukioloajat löydät sivun oikeasta reunasta. Sisäänpääsy rentoutumisosastolle maksaa 250 SEK hotellin vieraille ja 350 SEK kaikille muille vieraille. Otathan huomioon, että sinun tulee soittaa meille ja varata aika etukäteen.

RÄÄTÄLÖITYJÄ HOITOJA
Skönhetsfabriken eroaa muista hoitoloista useilla eri tavoilla. Me emme ensinnäkään usko kylpylä-/spa-maailman valmiisiin hoitoihin, vaan työskentelemme oman hoitomenumme mukaisesti, jossa valitsemme käytetyn ajan valmiiden pakettiratkaisuiden sijaan. Juuri sinulle sopiva aika räätälöidään yksilöllisesti omien tarpeidesi mukaisesti, ja terapeuttisi luo hoitosuunnitelman, joka perustuu tavoittelemiisi tuloksiin.

TAITAVIA HOITAJIA
Valmiin käsikirjan/ohjeiden seuraaminen on helppoa, mutta hoidon räätälöiminen taas on varsin haastavaa, ja tästä syystä kutsummekin hoitajiamme Skönhetsfabrikenin ehdottomasti tärkeimmiksi resursseiksi. Hoitajiemme työstä hehkuu laatu, luovuus sekä uudenlainen ajatusmaailma. He räätälöivät hoidot juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti ja pyrkivät aina antamaan sinulle parhaan mahdollisen hoitokokemuksen.

AVOIMET OVET KAIKILLE
Meillä tasa-arvo, esteettömyys ja saatavuus ovat sanoja, jotka kuvastavat organisaatiotamme. Kaikkien tulee tuntea olonsa tervetulleiksi ja me olemme erittäin tarkkoina kaikesta, millä on jonkinlainen vaikutus kokemukseesi – aina vastaanotosta ja valikoimasta itse hoitoihin asti. Sinä olet yksilönä kaiken keskiössä ja me kuuntelemme mielellämme sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Teemme myös aktiivisesti töitä sen eteen, että pystyisimme luomaan niin laadukkaan ja hyvin hinnoitellun tarjonnan, että yhä useammat pystyvät tulemaan luoksemme nauttimaan lisääntyneestä hyvinvoinnista.

HOLISTINEN NÄKEMYS HYVINVOINTIIN
Hyvinvoinnin rakentaminen, sairauksien ehkäisy ja terveydenhuollon kanssa työskenteleminen käsittävät monia erilaisia osa-alueita. Me Skönhetsfabrikenissa tarjoamme vieraillemme paitsi mahdollisuuden treeniin ja hoitoihin myös sisäänpääsyn salonkiin ja rentoutumisosastolle. Tuomalla laajan valikoiman hoitoja, tuotteita ja palveluita saman katon alle annamme sinulle mahdollisuuden pitää huolta itsestäsi – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Me haluamme yksinkertaisesti sanottuna tarjota sinulle rentouttavan ja energisen kokonaiselämyksen.

Varaukset

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 31 61 90 90 tai sähköpostitse osoitteessa boka@skonhetsfabriken.se.

Varaa hoitosi netissä.

Skönhetsfabriken-hyvänolonkeskus

Maanantai - Perjantai: 08.00 - 18.00
Sunnuntai: 10.00 - 17.00
Pyhäpäivät: Suljettu

Kuntosali

Maanantai: 08.00 - 18.00
Tiistai: 08.00 - 18.00
Keskiviikko: 08.00 - 18.00
Torstai: 08.00 - 18.00
Perjantai: 08.00 - 18.00
Lauantai: 10.00 - 17.00
Sunnuntai:

Hinnat

Kuntosalin sisäänpääsy

Hotellivieraat: maksuton
Muut vieraat: 300 SEK

Rentoutumisosaston sisäänpääsy

Hotellivieraat: 250 SEK
Muut vieraat: 300 SEK

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.