Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Göteborg,  Ruotsi

Asuessasi Clarion Collection Hotel Mektagonen -hotellissa olet kävelyetäisyyden päässä Göteborgin tunnetuimmista ja suosituimmista kohteista, kuten Lisebergistä, Svenska Mässanista ja Scandinaviumista. Täällä asut raikkaissa ja suurissa huoneissa.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Mektagonen -hotelliin! Täältä löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin ennen vierailuasi.

Onko teillä matkatavarahuone?

Kyllä! Huolehdimme mielellämme matkatavaroistasi ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Voinko pysäköidä autoni hotellille?

Kyllä voit! Voit pysäköidä autosi yksinkertaisesti pysäköintitasollemme, joka sijaitsee aivan hotellin yhteydessä. Pysäköinnin hinta on 225 SEK/vuorokausi. Meillä on myös pysäköintihalli, joka löytyy noin 600 metrin päässä hotellilta. Siellä pysäköinti maksaa 100 SEK/vuorokausi.

Sisältyvätkö aamiainen, fika ja iltapala huonehintaan?

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, joka sisältää monia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Lisäksi meillä on tarjolla fika – kahvia ja leivonnaisia – sekä iltapala – keitto, salaatti ja lämmin ruoka – joka päivä. Ateriat sisältyvät aina huonehintaan kaikille vieraillemme.

Onko hotellissa Wi-Fi?

Tietenkin. Maksuton ja nopea – juuri niin kuin pitääkin.

Onko hotellissanne mahdollisuus pestä vaatteita?

Kyllä, hotellista löydät pesutuvan, jota kaikki vieraamme saavat käyttää aivan ilmaiseksi. Varaat pesuajan pesutuvassa olevalta ilmoitustaululta.

Onko joissakin hotellihuoneissa keittiö?

142:ssa 149:stä huoneesta on keittiö/keittotila huoneessa.

Käteisetön hotelli

Clarion Collection Hotel Mektagonen on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.