Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Avalon Hotel Göteborg ,  Ruotsi

Avalon Hotel

Göteborg,  Ruotsi

Göteborgin sydämessä sijaitsee Avalon Hotel, inspiraation ja designin keidas. Keskeinen sijaintimme auttaa kaupungin ostoskatuihin, kulttuuriin, ihmisvilinään, viihteeseen ja yöelämään tutustumisessa.

Avalon Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Yhden hengen Moderate-huoneemme ovat 18 neliön kokoisia ja ne sijaitsevat 5. kerroksessa. Ne ovat yhtä viihtyisiä kuin Standard-huoneet, mutta vähän pienempiä. Mukava vuode on 90–105 cm leveä, ja huone on sisustettu harmonisilla väreillä. Huoneessa on mukava työtila, taulu-TV, vedenkeitin, teetä, kahvia, minibaari, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, kenkienhoitovälineet, vaateharja sekä tohvelit. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneessa on odottamassa ekologisia viinikumimakeisia saapuessasi.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Esteetön huone
 • Esteetön huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Standard-huoneemme, joko kahdella erillisellä vuoteella tai yhdellä parivuoteella, ovat 20–25 neliömetrin kokoisia ja niissä on kaikki tarvittava ja hieman enemmänkin. Huoneet on sisustettu harmonisilla väreillä, kylpyhuone on tilava, vuode mukava ja näköala on viehättävälle pikkukadulle päin. Huoneissa on taulu-TV, vedenkeitin, teetä, kahvia, minibaari, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, kenkienhoitovälineet, vaateharja sekä tohvelit. Huoneessa on odottamassa ekologisia viinikumimakeisia saapuessasi.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior double open bath Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Näissä upeissa huoneissa on avoin kylpyhuoneratkaisu, ranskalainen parveke, mukava tuoliryhmä, Arne Jacobsenin Svanen-nojatuoli sekä työtila. Parivuoteen vuodevaatteet ovat egyptiläistä puuvillaa, ja avoimessa kylpyhuoneessa on erillinen suihku, hiustenkuivaaja sekä Bvlgarin tuotteita. Huoneissa on myös aamutakit ja tohvelit, taulu-TV, vedenkeitin, kahta eri makua teetä ja kahvia, minibaari, silitysrauta ja -lauta, tallelokero, kenkienhoitovälineet sekä vaateharja. Kaipaatko jotakin makeaa? Huoneessa on odottamassa ekologisia viinikumimakeisia saapuessasi.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior twin Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Meidän 28 neliön suuruiset Superior-huoneemme sisältävät joko yhden parivuoteen tai kaksi erillistä vuodetta. Huone on sisustettu harmonisilla väreillä, tuoliryhmällä, suurella, ammeellisella kylpyhuoneella sekä hiustenkuivaajalla ja Bvlgarin tuotteilla. Tässä huonetyypissä on aina jotain ekstraa: mini-kuntosali, oma parveke tai pyöreä vuode. Kaikissa Superior-huoneissa on aamutakit ja tohvelit, taulu-TV, vedenkeitin, kahta eri makua teetä ja kahvia, minibaari, silitysrauta ja -lauta, tallelokero, kenkienhoitovälineet sekä vaateharja. Ilmoita varauksen yhteydessä, toivotko parivuodetta vaiko kahta erillistä vuodetta, sekä kerro muista mahdollisista toiveistasi. Huoneessa on odottamassa ekologisia viinikumimakeisia saapuessasi.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe panoraama Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Nämä 35 neliön huoneet sijaitsevat hotellin etupuolella. Panoraamaikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja niistä on hienot näköalat Kungsportsplatsenille. Huoneet on sisustettu tuoliryhmillä sekä Kasthallin käsintuftatuilla matoilla. Leveän parivuoteen vuodevaatteet ovat Egyptin puuvillaa, kylpyhuoneessa on suihku ja amme sekä hiustenkuivaaja ja Bvlgarin tuotteita. Huoneissa on myös aamutakit ja tohvelit, taulu-TV, vedenkeitin, kahta eri makua teetä ja kahvia, Nespressokeitin, kannettava musiikkilaite merkiltä Bang & Olufsen, minibaari, silitysrauta ja -lauta, tallelokero, kenkienhoitovälineet, vaateharja, lisäpeittoja sekä inspiroivia lehtiä. Huoneessa on myös odottamassa ekologisia viinikumimakeisia ja pullollinen mineraalivettä saapuessasi.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe terassi Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Nämä huoneet sijaitsevat 6. kerroksessa, ne ovat 30 neliön kokoisia ja niissä on jopa 15 neliön kokoiset terassit sekä fantastinen näköala suoraan Göteborgin kaupungin sydämeen. Kylpyhuoneissa on suihkut ja ammeet sekä hiustenkuivaajat ja Bvlgarin tuotteita. Huoneissa on leveä ja mukava parivuode, ihana tuoliryhmä, taulu-TV, vedenkeitin, kahta eri makua teetä, Nespressokeitin, kannettava musiikkilaite merkiltä Bang & Olufsen, minibaari, silitysrauta ja -lauta, tallelokero, kenkienhoitovälineet, vaateharja, lisäpeittoja sekä inspiroivia lehtiä. Huoneessa on myös odottamassa ekologisia viinikumimakeisia ja pullollinen mineraalivettä saapuessasi.
 • Parveke
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.