Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Clarion Hotel Winn – Gävlen keskustaan, lähelle nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Hotelli on itsestäänselvä kohtaamispaikka suurten kokoustilojensa, baari-ravintola Brasserie Absintin ja rentoutumisosastonsa ansiosta.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ravintolamme tarjoilee hyvää ruokaa brasserie-henkisessä miljöössä. Tervetuloa Clarion Hotel Winn -hotellin ravintola Brasserie Absintiin!

Brasserie Absint

Harva haluaa lähteä ateriansa jälkeen brasserie-henkisestä ravintolastamme. Ravintola Brasserie Absintissa ruoka on kokemus, jonka kruunaavat seurallinen ilmapiiri ja asialleen omistautunut henkilökunta. Elegantin baarin, viihtyisän loungen ja luokseen kutsuvan ruokailutilan yhdistelmä luo ravintolastamme inspiroivan kohtaamispaikan – aamulla, päivällä sekä illalla.

Aamiainen

Käynnistä päiväsi maistuvalla aamiaisbuffetilla, josta löytyy runsas tarjonta hyviä ja terveellisiä ruokia. Aamiaiselta löytyy myös valikoima ekologisia vaihtoehtoja. Aamiaisella pitkään viihtyminen on suosittua lauantaisin ja sunnuntaisin. Tästä johtuen aamiaisella on usein viikonloppuaamuisin ruuhkaa. Tarjoilun ensimmäiset tunnit ovat rauhallisempia.

Varaa pöytä

Ole hyvä ja ole meihin yhteydessä, jos haluat tehdä varauksen tai saada lisätietoja. Tämän voit tehdä puhelimitse numerossa +46 26 64 70 33 tai brasserieabsint@choice.se

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Päivällinen - Brasserie Absint

Sunnuntai - torstai: 17.00 - 22.00 
Perjantai: 16.00 - 00.00
Lauantai: 12.00 - 00.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.