Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel Lapland Jällivaara ,  Ruotsi

Quality Hotel Lapland

Jällivaara,  Ruotsi

As of 1 November 2019, the Quality Hotel Lapland is no longer a part of Nordic Choice Hotels. You can therefore no longer book the hotel on this site.

  • Tilat
  • Kuntosali ja rentoutumisosasto

Haluamme, että vierailustasi meillä tulee ikimuistoinen. Hotellissamme voit nauttia saunan lämmöstä ja vaikkapa rentoutua porealtaassa. Mahdollisuus treenaamiseen löytyy puolestaan modernilta, hyvin varustetulta kuntosaliltamme.

Sauna & Rentoutumisosasto

Hotellivieraillamme on vapaa pääsy hotellimme viidennessä kerroksessa sijaitsevalle sauna- ja rentoutumisosastolle. Käytä huoneesi avainta sisäänpääsyyn. Jos sinä ja seurueesi haluatte viettää yksityisen saunaillan, onnistuu se mainiosti. Voitte vuokrata jonkin saunatiloistamme, joissa on tilaa jopa 12 henkilölle. Hotellimme ylimmässä kerroksessa sijaitsevat puulämmitteinen Utsikten-saunatila, esteetön saunatila Gruvan, sekä kaksi erillistä saunatilaa – Insikten 1 ja 2. Kaikissa saunatiloissamme on oma rentoutumisosasto, joka on varustettu pöydällä, tuoleilla, TV:llä ja äänentoistojärjestelmällä, sekä suihkuilla. Lisätiedot ja hinnat saat ottamalla yhteyttä hotellimme vastaanottoon.

Moderni kuntosali

Hotellivieraillamme on vapaa pääsy kuntoilu- ja hyvinvointiosastollemme, joka sijaitsee hotellimme neljännessä kerroksessa. 300 m² kokoinen kuntosali on varustettu uusimmilla Salter-merkkisillä kuntoilulaitteilla. Huoneesi avain toimii avaimena sisäänpääsyyn. Lisäksi sinulla on mahdollisuus varata aika personal trainerille. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellimme vastaanottoon.

Kattouima-allas ja poreallas

Kesäaikaan kattoterassimme uima-altaineen on avoinna joka päivä. Hotellivieraanamme sinulla on vapaa pääsy uima-altaalle, mutta myös muut kuin hotellivieraat ovat tervetulleita pientä sisäänpääsymaksua vastaan, jonka voi maksaa hotellimme vastaanottoon. Sky-baari on avoinna aurinkoisina päivinä ja on myös käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin. Kattoterassimme poreallas on lämmitetty ja sitä on mahdollisuus käyttää ympäri vuoden. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellimme vastaanottoon.

Kuntosali

Maanantai: 08.00 - 23.00
Tiistai: 08.00 - 23.00
Keskiviikko: 08.00 - 23.00
Torstai: 08.00 - 23.00
Perjantai: 08.00 - 23.00
Lauantai: 08.00 - 23.00
Sunnuntai: 08.00 - 23.00

Sauna & rentoutumisosasto

Maanantai: 08.00 - 23.00
Tiistai: 08.00 - 23.00
Keskiviikko: 08.00 - 23.00
Torstai: 08.00 - 23.00
Perjantai: 08.00 - 23.00
Lauantai: 08.00 - 23.00
Sunnuntai: 08.00 - 23.00

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat saada lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 960 77 22 90 tai sähköpostitse osoitteessa q.lapland@choice.se.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.