Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel Lapland Jällivaara ,  Ruotsi

Quality Hotel Lapland

Jällivaara,  Ruotsi

Quality Hotel™ Lapland on kokous- ja perhehotelli upeassa Lapin maisemassa Jällivaarassa. Hotellimme viihtyisät huoneet, modernit kokoustilat ja monipuolinen palvelu luovat erinomaiset puitteet niin kokouksiin kuin perhelomaankin.

Quality Hotel Lapland 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Meillä aloitat päiväsi terveellisellä ja maukkaalla aamiaisella. Aamiaispöydästä löytyy myös useita ekologisesti tuotettuja tuotteita. Aamiainen tarjoillaan hotellimme toisessa kerroksessa sijaitsevassa ravintolassa, jonne pääset joko portaita pitkin tai hissillä.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.00
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00  
Juhlapyhinä: 07.00 - 11.00

Aikaisemman aamiaisen varaat ottamalla yhteyden vastaanottoon.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hotellimme yhteydessä on mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin, vapaista pysäköintipaikoista riippuen. Lisäksi on olemassa mahdollisuus lämmitystolppapaikkoihin – 20 metrin päässä hotellistamme olevalla pysäköintipaikalla, vapaista pysäköintipaikoista riippuen. Opastus: Kävele Bussgodsin ohi ja jatka eteenpäin Godsgatanin oikealla puolella.

Kuntosali

Hotellivieraillamme on vapaa pääsy kuntoilu- ja hyvinvointiosastollemme, joka sijaitsee hotellimme neljännessä kerroksessa. 300 m² kokoinen kuntosali on varustettu uusimmilla Salter-merkkisillä kuntoilulaitteilla. Huoneesi avain toimii avaimena sisäänpääsyyn. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotellimme vastaanottoon.

Aukioloajat

Joka päivä 08.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

 

Rentoutumisosasto

Kaikilla hotellivieraillamme on pääsy hotellimme viidennessä kerroksessa sijaitsevalle sauna- ja rentoutumisosastolle – käytä huoneesi avainta päästäksesi sisään. Sinulla on myös mahdollisuus varata sauna yksityiskäyttöön. Lisätietoja saat hotellimme vastaanotosta.

Aukioloajat

Joka päivä: 08.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

 

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi. Yhteen tunnukseen voidaan liittää maksimissaan neljä laitetta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Quality Hotel Lapland -hotellin Standard-huoneisiin ovat myös nelijalkaiset ystäväsi tervetulleita. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestäsi, jotta voimme varata teille molemmille sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 150 SEK/yö.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.376.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.