Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel Lapland Jällivaara ,  Ruotsi

Quality Hotel Lapland

Jällivaara,  Ruotsi

As of 1 November 2019, the Quality Hotel Lapland is no longer a part of Nordic Choice Hotels. You can therefore no longer book the hotel on this site.

Tervetuloa Lapin sydämeen! Talvemme ovat pitkiä ja kylmiä, mutta niin kauniita leiskuvine revontulineen ja kimmeltävine hankineen – täällä talvi-ihmiselle riittää tekemistä ja kokemista.

Laskettelua

Hiihdon ja laskettelun ystäville suosittelemme Dundretin laskettelu- ja elämyskeskusta, joka sijaitsee vain viiden kilometrin päässä hotellilta. Täällä voit kokeilla laskettelutaitojasi yhdeksässä eritasoisessa mäessä. Lisäksi alueella on kymmenen kilometriä hyvin hoidettuja latuja sekä hyppymäki. Dundretin laskettelu- ja hiihtokausi kestää marraskuun alusta huhti-toukokuun vaihteeseen.

Murtomaahiihtoa

Kuntakierros on mukava hiihtolatu Jällivaarassa – kiertäen Jällivaaran ja Malmbergetin noin kolmen kilometrin matkalta. Jällivaarassa on yhteensä noin 9,5 kilometriä hiihtolatuja, joista suuri osa on valaistuja.

Retkihiihtoa

Dundret on täydellinen kohde myös retkihiihtoon. Dundretille pääsee mukavasti Femmanvägeniltä tai Soldalenin kautta, ja jos haluat, voit ottaa hissin avuksi matkan varrella. Ylhäällä eteesi avautuu ainutlaatuinen tunturinäkymä muun muassa Sarekin kansallispuistoon ja Kebnekaiselle. Viikonloppuisin ja lomien aikaan sinulla on mahdollisuus aterioida Fjällstugan-tunturimökissä. Kaksi muuta retkikohdetta Dundretilla ovat nimeltään Åke på Toppen ja Dalstugan.

Koiravaljakkoajelua ja moottorikelkkailua

Hotellimme asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään erilaisten aktiviteettien varauksessa, toiveidesi mukaan. Miltä kuulostaisi koiravaljakolla ajelu läpi erämaan? Entäpä moottorikelkka- tai ratsastusretki paksun lumen peittämässä maastossa? Mikset vaikka kokeilisi lumikenkiä? Ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun, niin autamme sinua varausten teossa ja kerromme sinulle lisää vinkkejä mukaviin, talvisiin aktiviteetteihin.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat saada lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46960-77 22 90 tai sähköpostitse osoitteessa q.lapland@choice.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.