Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel Lapland Jällivaara ,  Ruotsi

Quality Hotel Lapland

Jällivaara,  Ruotsi

As of 1 November 2019, the Quality Hotel Lapland is no longer a part of Nordic Choice Hotels. You can therefore no longer book the hotel on this site.

Hiihtoa, koiravaljakkoajelua, moottorikelkkailua, polskuttelua uima-altaassa ja keilahalli. Quality Hotel & Resort Laplandista löytyy mukavia aktiviteetteja koko perheelle.

Hiihtoa ja laskettelua

Hiihdon ja laskettelun ystäville suosittelemme Dundretin laskettelu- ja elämyskeskusta, joka sijaitsee vain viiden kilometrin päässä hotellilta. Täällä voit kokeilla laskettelutaitojasi yhdeksässä eritasoisessa mäessä. Lisäksi alueella on hiihtolatuja, hiihtokoulu ja perheen pienimmille oma lumimaa, josta löytyy ankkurihissi ja sopivan haasteellinen mäki ensimmäisten laskujen harjoittelemiseen. Alueella on myös pulkkamäki ja grillauspaikka. Laskettelukeskuksen oma pörröinen, kirkkaankeltainen karhuhahmo-maskotti Dundretbjörnen näyttäytyy aina välillä – joten ole tarkkana!

Hotellin oma keilahalli

Keilaamisesta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin! Hotellissamme sinulla on mahdollisuus hioa keilailutaitojasi edulliseen hintaan – 50 SEK/tunti per henkilö. Keilapallo ja keilakengät sisältyvät hintaan.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat saada lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46960-77 22 90 tai sähköpostitse osoitteessa q.lapland@choice.se.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.384.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.