Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel Lapland Jällivaara ,  Ruotsi

Quality Hotel Lapland

Jällivaara,  Ruotsi

Quality Hotel™ Lapland on kokous- ja perhehotelli upeassa Lapin maisemassa Jällivaarassa. Hotellimme viihtyisät huoneet, modernit kokoustilat ja monipuolinen palvelu luovat erinomaiset puitteet niin kokouksiin kuin perhelomaankin.

Quality Hotel Lapland 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Jällivaara sijaitsee noin sata kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. Yöttömät yöt ja Jällivaaran ainutlaatuinen luonto näyttelevät pääosaa Jällivaaran kesässä.

Vaellus

Jällivaaran alueella sijaitsee useita kansallispuistoja sekä maailmanperintökohde Laponia. Vaella tuntureilla oppaan kera tai itsenäisesti merkittyjä reittejä pitkin.

Kalastusta ja helikopterilentoja

Hotellimme asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään erilaisten aktiviteettien varauksessa, toiveidesi mukaan. Kalasta kirkasvetisissä järvissä, osallistu keskiyönaurinko-kierrokselle, melo kajakilla tai varaa ohjattu kierros LKAB:in tai Aitik:in kaivoksiin. Jos haluat saada lisää vinkkejä tai tehdä varauksen, ota ystävällisesti yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat saada lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46960-77 22 90 tai sähköpostitse osoitteessa q.lapland@choice.se.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.378.001 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.