Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Ruotsi

Frösö Park Hotel

Frösön,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Frösö Park Hotel – kokous- ja tapahtumahotelliin, jonka kylpylä, kuntoilutilat sekä ainutlaatuiset luonto- ja makuelämykset tarjoavat erinomaiset puitteet jokaiseen tilaisuuteen. Me olemme käteisetön hotelli.

Frösö Park Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

50-vuotisjuhlat, yritystilaisuus tai häät? Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Frösö Park -hotelliin Frösön henkeäsalpaavan kauniiseen maisemaan Östersundiin.

Häät

Hääsuunnitelmia? Tervetuloa Quality Hotel Frösö Park -hotelliin! Hotellimme sijaitsee kiven heiton päässä kauniista Frösön kirkosta tarjoten ainutlaatuiset puitteet itse häätilaisuuteen ja hääjuhlaan. Hotellimme asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa tilaisuuden järjestämisessä alusta loppuun, olipa sitten kyseessä pienimuotoisemmat intiimit häät tai suuri, satojen kutsuvieraiden juhlatilaisuus. Hotellimme yksityisessä juhlakerroksessa on tilaa jopa 300 vieraalle, lisäksi hotellissamme on kaksi hääsviittiä! Häätilaisuuden voi ilmojen salliessa järjestää myös ulkosalla, henkeäsalpaavan kauniissa tunturimaisemassa. Täydellistä, eikö totta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuullaksesi eri mahdollisuuksista ikimuistoisen tilaisuuden järjestämiseen.

Juhlakerros

Varaa tilaisuuteen kaunis juhlakerroksemme, jonne mahtuu jopa 300 vierasta. Yhdistä tapahtumaan vaikkapa treenit, ulkoilma-aktiviteetti tai spa-elämys (syyskuusta alkaen) sekä herkullinen brasserie-tyyppinen illallismenu, joka koostuu laadukkaista paikallisista raaka-aineista, joissa maistuvat niin paikalliset kuin kansainvälisen keittiönkin inspiroimat maut.

Varaustiedustelut

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme! Lisätiedoissa ja varauksissa ota meihin yhteyttä puhelimitse +46 3 16 50 00 tai sähköpostitse q.frosopark@choice.se

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.