Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Ruotsi

Frösö Park Hotel

Frösön,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Frösö Park Hotel – kokous- ja tapahtumahotelliin, jonka kylpylä, kuntoilutilat sekä ainutlaatuiset luonto- ja makuelämykset tarjoavat erinomaiset puitteet jokaiseen tilaisuuteen. Me olemme käteisetön hotelli.

Frösö Park Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Päivä lähtee parhaiten käyntiin energiaa antavalla, maittavalla aamiaisella. Runsas ja herkullinen aamiaisbuffet sisältää myös useita ekologisia vaihtoehtoja aamiaislautasellesi.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Mahdollisuus maksuttomaan pysäköintiin hotellin viereisellä pysäköintipaikalla, jossa on myös muutamia lämpöpaikkoja.

Kuntosali

Uskomme, että parhaat ideat syntyvät liikkuessa. Hotellimme 300 m² suuruinen kuntosali on varustettu moderneilla kuntosalilaitteilla monipuoliseen treenaamiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus myös henkilökohtaisen ohjaajan palveluihin. Kuntosalin yhteydessä on lisäksi viihtyisät tilat rentoutumiseen.

Aukioloajat

Maanantai - sunnuntai: 06.00 - 00.00

Halutessasi kuntoilla mieluummin ulkona, sinulla on mahdollisuus käyttää esimerkiksi hotellimme pihalta löytyvää kuntoilupistettä, juosta aamulenkki maastoreiteillä ja pelata golfia. Hotellimme lähellä on mahdollisuus myös hiihtämiseen. Lue lisää kuntoilumahdollisuuksista täältä.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Quality Hotel Frösö Park –hotelliin ovat myös nelijalkaiset ystäväsi tervetulleita. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 SEK/vierailu. Opaskoirat majoittuvat maksutta norjalaisen NAV:in tai ruotsalaisen Synskadades Riksförbundin myöntämällä luvalla.

Wi-Fi

Koko hotellissa on tarjolla maksuton, langaton internet-yhteys, jonka käyttämiseen et tarvitse mitään – et edes salasanaa tai sähköpostiosoitetta.

Muut palvelut

  • Juhlasali
  • Hissi
  • Ulkopysäköinti
  • Sauna
  • TV
  • Kongressikeskus
  • Kopiokone
  • Kuntoilutilat
  • Faksi
  • Luontoalue patikointiin

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.