Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Ruotsi

Comfort Hotel Eskilstuna sijaitsee Eskilstunan keskustassa. Eläintarha Parken Zoo sekä kaupungin ravintolat ja liikkeet löytyvät läheltä. Olemme täydellinen valinta sekä loma- että työmatkoille. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Ekologisesta aamiaisbuffetistamme löytyy runsas tarjonta herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Hotelliaamiainen odottaa sinua!

Aamiainen tarjoillaan:

Arkipäivät: 06.30 - 09.00
Lauantai: 07.00 - 10.00
Sunnuntai: 07.00 - 10.00

Jos haluat nauttia aamiaisesta johonkin muuhun kuin yllä mainittuun aikaan, ole ystävällisesti yhteydessä hotelliin.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Baari

Tervetuloa Comfort Hotel Eskilstunan baariin. Tarjoilemme täällä joka päivä maistuvia drinkkejä klo 01.00 asti. Baari löytyy vastaanoton yhteydestä.

Aukioloajat

Joka päivä: 11.00 - 01.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Kokous

Comfort Hotel Eskilstunan kolmen kokoustilan kapasiteetti on 30 henkilöä. Huolehdimme siitä, että saat nauttia herkullisista aterioista sekä välipaloista kokouksesi alla. Meillä keskitytään vain tärkeimpään.

Kuntosali

Kuntosalimme palvelee vieraitamme ympäri vuorokauden. Salilta löytyy kuntolaitteita sekä käsipainoja, TV ja hyvää musiikkia.

Aukioloajat

Vuorokauden ympäri, joka päivä, koko vuoden.

Pysäköinti

Meillä pysäköit helposti ja vaivattomasti. Hotellin edustalta löytyy lisäksi 12 pysäköintipaikkaa, hintaan 140 SEK/vuorokausi. Vastaanotosta voi myös ostaa lippuja kulman takan sijaitsevaan pysäköintihalliin, jolla on hintaa 140 SEK/vuorokausi.

Aulakauppa

Lobbyshop-kaupastamme voit ostaa käyttötarpeita, kuten shampoota ja hoitoainetta, salaatteja, voileipiä, valmisruokia, juomia, karkkia sekä välipaloja kohtuulliseen hintaan. Lobbyshop palvelee vuorokauden ympäri – saat aina jotakin terveellistä (tai epäterveellistä) syödäksesi.

Lazy Sunday

Me pidämme rennoista sunnuntaista! Tästä syystä saat pitää huoneesi sunnuntaisin klo 18.00 asti, ilman lisämaksua. Ethän unohda mainita meille etukäteen tästä, jotta tiedämme, että haluat pitää huoneesi hieman pidempään. Tilan salliessa luonamme on usein mahdollisuus aikaisempaan check-iniin tai myöhäisempään check-outiin myös muina päivinä – tällöin otamme muutoksista tosin pienen maksun.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi.

Muut palvelut

  • Lemmikit ovat sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.