Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Grand Boråsiin. Erinomainen valinta niin kokouksiin kuin lomallekin Boråsissa ja Länsi-Ruotsissa. 158 modernia huonetta, kylpylä, yökerho ja tilava juhla- ja kokouskerros. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Grand, Borås

Suo itsellesi tauko arjesta. Ciluette CitySpa -kylpylässä sinusta huolehtivat ammattimaiset kauneuden ja hyvänolon terapeutit. Kietoudu kylpytakkiin, pujahda pehmeisiin tohveleihin ja nauti. Jos haluat tulla nauttimaan mukavasta illasta kaveriporukalla tai järjestää vaikka polttarit, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua!

Ciluette CitySpa – kylpylä

Toisinaan pieni hengähdystauko arjesta on paikallaan. Tervetuloa hotellimme spa-osastolle – rentoudu lämmitetyssä altaassa, nauti saunan lämmöstä tai istahda takan ääreen hyvän kirjan kera ja unohda arjen kiire hetkeksi. Toivotamme sinut, joka olet yli 18-vuotias, tervetulleeksi kylpyläämme, tilan sen salliessa.

Hoidot ja Spa-paketit

Spa-tiimimme koostuu ihoterapeuteista ja hierojista, jotka tarjoavat ylellisiä ja rentouttavia kauneuden- ja hyväolonpalveluja, kuten kasvo- ja vartalohoitoja, hierontaa, hoitokylpyjä ja spa-hoitoja. Räätälöityihin Spa-paketteihin olemme koonneet ylellisiä spa-hoitoja, BARA-ravintolan herkullisia makuelämyksiä sekä yöpymisen. Järjestämme myös erilaisia minitapahtumia, kuten polttareita ja make-up-kursseja. Spa-paketeista saat lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä.

Tervetuloa!

Ciluette City Spa

Maanantai: 10.00 - 19.00
Tiistai: 10.00 - 19.00
Keskiviikko: 10.00 - 19.00
Torstai: 10.00 - 20.00
Perjantai: 10.00 - 19.00
Lauantai: 09.00 - 17.00
Sunnuntai: -

Varaa hoito

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 33 799 00 23 tai sähköpostitse osoitteessa ciluettespa@choice.se.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.