Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Aronsborg-kokoushotelli Bålsta ,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli

Bålsta,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli sijaitsee kauniin Mälarenin kupeessa, alle tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta ja Arlandasta. Täältä löydät sopivat tilat erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Meillä voit myös yöpyä upeissa maisemissa. Me olemme käteisetön hotelli

Aronsborg-kokoushotelli 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Aronsborgissa järjestämme perinteisten kokousten lisäksi myös erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Hotellissamme on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia jopa 475 henkilölle.

Event Court -tapahtuma-areena

Event Court -tapahtuma-areenamme tarjoaa runsaasti erilaisia käytännöllisiä toimintoja ja ratkaisuja kaikkiin tilaisuuksiin. Tilassa on moderni, erikoissuunniteltu tekniikka sekä mahdollisuus valaista tila haluamallasi värillä. Event Court -tilassa on lisäksi puolikuun muotoinen näyttämö, jonka korkeus on säädettävissä, sekä kokoontaitettavia lehtereitä, joissa on tilaa 112 henkilölle.

Chocolate Bar – Suklaabaari

Event Court -tapahtumatilan yhteydessä sijaitsee Chocolate Bar – herkullinen baarimiljöö, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. ”Suklaabaarimme” viihtyisä sisustus mukavine sohvaryhmineen ja 14 metriä pitkä, suklaalevyn näköinen baaritiski tekevät Chocolate Barista inspiroivan ympäristön esimerkiksi minglaukseen.

Talvipuutarha

Talvipuutarhamme on avoin ja valoisa miljöö, jota voidaan käyttää esimerkiksi ravintolaympäristönä, kokoustilana tai näyttelytilana. Täällä on myös pysäköintimahdollisuus.

Lisää tilavaihtoehtoja

Event Court -tilaan kuuluvat Talvipuutarha ja Chocolate Bar -baari soveltuvat täydellisesti käytettäviksi yhtenä suurena tapahtumatilana ja ne voidaan myös tarvittaessa jakaa kolmeksi erilliseksi tilaksi. Chocolate Bar ja Talvipuutarha voidaan yhdistää yhdeksi suureksi, yhtenäiseksi tilaksi, joka sopii erinomaisesti muun muassa näyttelytilaksi.

Omenapuutarha

Talvipuutarhasta on suora yhteys suureen ja viihtyisään Omenapuutarhaamme ja mukavalle kävelyreitille. Täällä sinulla on mahdollisuus nauttia herkullisesta Grilli- ja BBQ-buffetista tai rapujuhlista, ja sateen sattuessa buffetit voidaan siirtää nopeasti sisätiloihin Talvipuutarhan puolelle.

Lilla Köket

Lilla Köket eli Pikku keittiö on, kuten nimikin jo kertoo, tila, joka tarjoaa mahdollisuuden kokoustaa kotoisassa tunnelmassa. Tilaan kuuluvassa ruoanvalmistusstudiossa järjestämme erilaisia ruoanvalmistusaktiviteetteja sekä suositun suklaakoulumme maksimissaan 10 hengen ryhmille. Lilla Köket soveltuu täydellisesti myös esimerkiksi viininmaistajaisiin.

Ravintolat ja baarit

Lisätietoja ruoasta ja juomasta sekä ravintolaympäristöistämme, baareistamme ja yökerhostamme löydät täältä.

Varaa tapahtuma

HUOM! Aronsborg-kokoushotelliin ei voi tehdä varauksia netissä. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tehdäksesi varauksen tai saadaksesi lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 22 59 59 tai sähköpostitse osoitteessa bokning@aronsborg.se.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.380.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.