Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Aronsborg-kokoushotelli Bålsta ,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli

Bålsta,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli sijaitsee kauniin Mälarenin kupeessa, alle tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta ja Arlandasta. Täältä löydät sopivat tilat erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Meillä voit myös yöpyä upeissa maisemissa. Me olemme käteisetön hotelli

Aronsborg-kokoushotelli 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotellimme ravintolamaailma tarjoaa useita erikokoisia vaihtoehtoja. Haluatko järjestää illallisen kahdelle tai 380:lle vieraalle? Meillä molemmat vaihtoehdot ovat toteutettavissa.

Kokousmenut

Tarjoamme kattavan valikoiman illallis- ja buffettimenuita varsinaisen kokousillallismenun lisäksi. Ammattitaitoiset sommelierimme auttavat mielellään ruokajuomien valinnassa.

Mälaren-ravintola

Ravintola Mälaren on suurin ravintoloistamme ja se tarjoaa tilat jopa 380:lle illallisvieraalle. Täällä tarjoilemme myös palkitun aamiaisbuffettimme ja suositun lounas. Mälaren on erinomainen valinta myös illallisravintolaksi.

Mälarviken

Mälarviken on klassinen kartanon ruokasali maksimissaan 50:lle henkilölle. Sali voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi tilaksi, joissa molemmissa on tällöin tilaa noin 25:lle vieraalle. Mälarviken on täydellinen tila räätälöidyille kokous- ja ravintolaelämyksille, pienemmille ja keskisuurille kokousryhmille.

Bageriet

Bageriet on hotellimme suurin kahvila, joka soveltuu erinomaisesti ravintola- ja minglaustilaksi maksimissaan 90:lle henkilölle. Bagerietissa tarjoilemme muun muassa kahvi- ja jälkiruokabuffetin lounaan yhteydessä. Tänne vieraamme ovat aina tervetulleita nauttimaan kupillisesta hyvää kahvia, hedelmistä ja kotona leivotuista herkuista. Täällä leivomme ruoka- ja kahvileivät ja valmistamme konvehdit ja tryffelit – avoimessa tilaratkaisussa, silmiesi edessä. Vastaleivotun leivän tuoksua ei yksinkertaisesti voi vastustaa. Tervetuloa!

Terassi

Bagerietista on suora yhteys viihtyisälle terassillemme. Täällä on istumapaikkoja jopa 250:lle vieraalle ja mahdollisuus nauttia herkullisista makuelämyksistä kauniissa maisemassa. Me Aronsborgissa tapaamme kutsua terassia yhdeksi Ruotsin kauneimmista ryhmähuoneista, sillä monet vieraamme työskentelevät mielellään aurinkoisena päivänä terassillamme.

Yökerho

Hotellimme yökerhossa on tilaa jopa 300:lle henkilölle ja yökerhomme onkin esiintymislavoineen, baareineen ja tanssilattioineen täydellinen paikka viettää aikaa kollegoiden kanssa pitkän kokouspäivän päätteeksi.

Chocolate Bar – Suklaabaari

Chocolate Bar on herkullinen baarimiljöö, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. ”Suklaabaarimme” viihtyisä sisustus mukavine sohvaryhmineen ja 14 metriä pitkä, suklaalevyn näköinen baaritiski tekevät Chocolate Barista inspiroivan ympäristön esimerkiksi minglaukseen. Autamme mielellämme viihdetaiteilijoiden, dj:n ja musiikillisten aktiviteettien varauksissa.

Varaa kokous

HUOM! Aronsborg-kokoushotelliin ei voi tehdä varauksia netissä. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tehdäksesi varauksen tai saadaksesi lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 22 59 59 tai sähköpostitse osoitteessa bokning@aronsborg.se.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.380.001 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.