Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur Arvidsjaur ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Ruotsi

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur on uusi, viehättävä hotelli, joka sijaitsee Arvidsjaurin sydämessä. Hotellista löytyy viihtyisä ravintola, ja tarjoilemme joka päivä niin aamiaisen, Afternoon Sweetsit kuin Evening Mealinkin.

Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur on viehättävä hotelli Skogenin alueella, keskellä Arvidsjauria. Täällä tarjoilemme aamiaisen, Afternoon Sweetsit sekä Evening Mealin – joka päivä. Tämä on ihanteellista niin työn puolesta kuin vapaa-ajallaan matkustavillekin.

Kaupunki ja luonto

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur sijaitsee Skogenin alueella, Arvidsjaurin sydämessä. Jotkut kaupungin tunnetuimmista ja vanhimmista puurakennuksista on huolellisesti entisöity ja muunnettu nykyaikaiseksi ja kodikkaaksi hotelliksi. Ainutlaatuisen sijaintimme ansiosta voimme tarjota sinulle vieraanamme luontoelämyksen, sillä koko aluetta ympäröi puhdas norlantilainen metsä, ihanteellinen ulkoiluun ja mukaviin kävelylenkkeihin.

Ruoka ja juoma

Clarion Collection Hotel Arvidsjaurissa sinun ei tarvitse murehtia syömisestä. Hotellimme vieraana saat aina hyvän startin päivään maukkaan aamiaisen kera. Iltapäivällä katamme esille Afternoon Sweetsit, ja illan tulessa Evening Mealin. Täältä voit lukea lisää ruoasta ja juomasta luonamme.

50-luku inspiroijana

Kun Clarion Collection Hotel Arvidsjauria alettiin rakentaa, toimivat avainsanoina 50-luku nykyaikaisilla vaikutteilla. Puu ja metalli ovat perustana ja messinki kulkee punaisena lankana koko hotellin sisustuksen läpi.

Nykyaikaiset huoneet, joissa on kaikki tarvitsemasi

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur sopii mainiosti sekä liikematkalaisille että kauniilla Napapiirillä turistina vieraileville. Hotellia rakentaessamme ajattelimme mukavuutta ja tunnelmaa. Jokaisessa 42 huoneessamme on Ipad sekä taulutelevisio useilla kanavilla. Halutessasi hieman ylellisempää majoitusta, meillä on tarjolla myös kaksi sviittiä omalla avotakalla.

Rentoudu tai kuntoile

Halutessasi hemmotella itseäsi rentoutumalla vierailusi aikana, olet tervetullut rentoutumisosastollemme, josta löytyy myös sauna. Jos taas haluat mieluummin kohottaa pulssiasi, suosittelemme vierailua kuntosalillamme tai game room -pelihuoneessamme, josta löydät sekä pöytätennispöydän että Playstationin.

À la carte -ravintola

Pyrimme olemaan luonnollinen valinta päivällisille ja ravintolaelämyksille Arvidsjaurissa. À la carte -ravintolassamme voit nauttia paikallisista herkuista, kuten nieriä, poro ja hirvi. Sinulle vieraanamme tarjoamme lisäksi aina iltapalan.

Yhteystiedot

  • Domängatan 9 933 32 Arvidsjaur , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Tab Cab Arvidsjaur puhelin: +46  960 10400

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Hotellihuoneiden määrä

42 huonetta - 80 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

3 kpl - kapasiteetti 124 osanottajaa

Etäisyys lentokentiltä

Arvidsjaurin lentokenttä: 10 km
Skellefteå Airport: 152 km
Luleå Airport: 155 km

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.