Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Arlandastad, Ruotsi

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Arlanda XPO – tehokkaita kokouksia järjestävään kokoushotelliin, joka sijaitsee vain 10 minuutin päässä Arlandan lentoasemalta. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel Arlanda XPO -hotelliin! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin – sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset ruokailurutiineihin

Vähentääksemme koronaviruksen leviämisen riskiä buffetti on väliaikaisesti korvattu aamiaispusseilla ja lautastarjoilulla. Pahoittelemme tilannetta vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä.

Pidämme myös kuntosalimme suljettuna infektioriskin vuoksi. Kiitos ymmärryksestänne!

Lentokenttäkuljetus

Tarjoamme vieraillemme maksuttoman bussikuljetuksen Arlandan lentoasemalle ja takaisin, tilan niin salliessa. Kuljetus hotellille ja hotellilta varataan joko lisävalintana huonevarauksen yhteydessä varatessasi sivustolta choice.fi, tai voit varata sen suoraan vastaanotosta saatavan linkin kautta. Varaus tulee tehdä viimeistään 20 minuuttia ennen bussimatkaa. HUOM Kello 00.00 - 04.00 kuljetusta ei ole tarjolla.

Pysäköinti

Yöpyville vieraillemme sekä kokousvieraillemme tarjoamme maksuttoman pysäköinnin vierailun ajan, tilan niin salliessa. Otathan huomioon, että pysäköintipaikkaa ei voi varata "erityistoiveiden" kautta, vaan se voidaan varata etukäteen ainoastaan, jos varaat "Lennä, asu ja pysäköi" -tarjouksemme. Pysäköintihallin sisäänkäynti on hotellin E4-tien puoleiselta puolelta, seuraa rakennuksen ympärillä olevia opasteita myötäpäivään. Pysäköintilupa noudetaan vastaanotosta.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi


Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse verkko "QualityGuest" ja sitten oletkin valmis. Helppoa ja mukavaa!

Unohtuiko jotain?

Unohditko pakata jotain? Ei hätää – vastaanotossamme on hyvä valikoima hygieniatarvikkeita. Hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa ja ompelusettejä. Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta vastaanottomme tarvikevarastosta, autamme sinua mielellämme puuttuvan tarvikkeen/tuotteen hankinnassa.

Huonetason korotus

Kaipaatko hieman lisää ylellisyyttä vierailuusi? Meillä sinulla on mahdollisuus huonetason korotukseen. Ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun, autamme sinua mielellämme myös tässä asiassa.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Arlanda XPO on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 14.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - Sunnuntai 06.30 - 09.30

Bistro

 

Maanantai: 17.30 - 22.30
Tiistai: 17.30 - 22.30
Keskiviikko: 17.30 - 22.30
Torstai: 17.30 - 22.30
Perjantai: 17.30 - 22.30
Lauantai: 17.30 - 22.30
Sunnuntai: Suljettu

Baari

 

Maanantai: 17.30-21.30
Tiistai: 17.30-21.30
Keskiviikko: 17.30-21.30
Torstai: 17.30-21.30
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Kuntosali

Maanantai: ympäri vuorokauden
Tiistai: ympäri vuorokauden
Keskiviikko: ympäri vuorokauden
Torstai: ympäri vuorokauden
Perjantai: ympäri vuorokauden
Lauantai: ympäri vuorokauden
Sunnuntai: ympäri vuorokauden

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.