Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Arlanda Arlandastad ,  Ruotsi

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Airport Hotel Arlandaan – tehokkaita kokouksia järjestävään kokoushotelliin, joka sijaitsee vain viiden minuutin päässä Arlandan lentokentältä. Olemme käteisellä vapaa hotelli.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Airport Hotel Arlanda on kokoushotelli, joka on keskittynyt tehokkuuteen. Täällä sinulla on mahdollisuus työskennellä tehokkaasti ilman häiriötekijöitä – inspiroivassa ja viihtyisässä ympäristössä.

Kokous lähellä Arlandaa

Kokousosastomme 24 valoisaa ja joustavasti muunneltavissa olevaa kokoustilaa tarjoavat erinomaiset puitteet kokoukseen ja kongressiin jopa 160 osallistujalle. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme pitää huolen siitä, että kokouspäivästäsi meillä tulee inspiroiva ja onnistunut. Lue lisää kokousosastostamme täältä.

Pysäköinti

Yöpyville vieraillemme sekä kokousvieraillemme tarjoamme maksuttoman pysäköinnin vierailun ajan, tilan niin salliessa. Pysäköintipaikka voidaan varata etukäteen ainoastaan, jos varaat "Flyg, Bo och Parkera" -tarjouksemme. Tarjouksesta voit lukea lisää täältä

Pysäköintihallin sisäänkäynti hotellin E4-tien puoleiselta puolelta, seuraa rakennuksen ympärillä olevia opasteita myötäpäivään. Pysäköintilupa noudetaan vastaanotosta.

Cash free

Quality Airport Hotel Arlanda on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Maksuton lentokenttäkuljetus

Quality Airport Hotel Arlanda tarjoaa hotellivierailleen maksuttoman lentokenttäkuljetuksen, tilan niin salliessa, Arlandan lentokentälle ja lentokentältä hotellille. Kuljetus hotellilta lentokentälle voidaan varata lisävalintana samalla, kun varaat hotellihuoneen kotisivujemme kautta. Kuljetusta lentokentältä hotellille ei voi varata etukäteen ja se tarjotaan aina ainoastaan tilan niin salliessa. Klo 00.30 - 04.00 kuljetusta ei ole tarjolla. Bussin aikataulut löydät täältä. Transfer-bussien pysäkeistä saat lisätietoja seuraamalla Arlandan lentokentän ohjeita ja kylttejä.

Ravintola ja baari

Vaativan kokouspäivän päätteeksi voit rentoutua viihtyisässä, 300-paikkaisessa ravintolassamme herkullisen illallisen parissa. Ravintolan monipuolisesta menusta jokainen voi löytää omat suosikkinsa.

Kuntosali ja sauna

Meillä voit pitää huolta kunnostasi myös matkalla ollessasi. Treenaa ja ammenna lisää energiaa hotellimme modernilla kuntosalilla.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on neljä esteetöntä huonetta liikuntarajoitteisille ja rullatuolilla liikkuville vieraillemme. Lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja muista esteettömistä tiloistamme saat ottamalla yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Hotellimme sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tukholman päärautatieasemalta. Tukholmasta voit lukea lisää täältä ja Arlandasta täältä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 595 111 00
  • Faksi: +46 8 595 101 10
  • Sähköposti q.arlanda@choice.se
  • Yritystunnus: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Arlandan lentokentältä

Oma lentokenttäbussimme lähtee/kulkee Arlandasta/Arlandaan kaksi kertaa tunnissa. Ota huomioon, että paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Jos haluat saada lisätietoja transfer-bussien aikatauluista tai pysäkeistä, ole hyvä ja seuraa Arlandan lentokentän ohjeistusta ja kylttejä. 

Lähijuna ja bussi

Lähijuna Tukholman päärautatieasemalta (Stockholms C) asemalle Märsta, vaihda bussiin numero 571 kohti Arlandastad/Eurostop.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Stockholm, 
puhelin +468-15 00 00

ja Taxi 020, puhelin +4620-20 20 20

Tietoja hotellista Quality Airport Hotel Arlanda

Hotellihuoneiden määrä

228 kpl – 450 vuodetta

Kokoustilojen määrä

24 kpl – maksimikapasiteetti 800 osallistujaa

Etäisyys Arlandan lentokentältä

4 km – noin 10 minuuttia autolla

Etäisyys Tukholman päärautatieasemalta

40 km – noin 30 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki 25 metriä hotellilta.
Matka-aika Tukholman päärautatieasemalle on noin 60 minuuttia bussilla ja junalla.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.378.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.