Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Ruotsi

503 huoneellaan, 13 kerroksellaan ja 10 XXL-huoneellaan tulee tästä uusi lippulaiva Comfort Hoteleille. Pääset lennollesi tosi kätevästi lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Paras paikka aloittaa matkasi. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aamiaisbuffetti Comfort Hotel Arlanda Airportissa sisältää kaiken tarvittavan saadaksesi päivällesi hyvän alun – niin lämpimiä kuin kylmiä vaihtoehtoja. Oletko lähdössä aamulennolle? Aikaisesta aamusta alkaen voit nauttia Early Breakfast Delistämme. Valitse voileipä, jogurttia myslin kera, kananmunia, mehua tai hedelmiä. Tietenkin saatavilla on myös vastapaahdettua kahvia!

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - sunnuntai: 05.30 - 09.30

Early Breakfast Deli tarjoillaan:

Maanantai - sunnuntai: alkaen klo 02.00

Pysäköinti

Saavutko autolla? Onnistuu! Tarjoamme käyttöösi pysäköintihallin, jonne voi pysäköidä autosi. Sieltä löydät latauspisteitä myös sähköautoille.

Hinnat:

24 tuntia: 275 SEK
1 viikko: 850 SEK
2 viikkoa: 1500 SEK

Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen comfort.arlanda@choice.se tehdäksesi varauksen. Mikäli pysäköintipaikkaa ei varata etukäteen, ne ovat saatavilla tilan niin salliessa.

Barception

Pohjakerroksessa on Barception, joka tarjoaa kahvia, virvoitusjuomia, olutta ja viiniä, pikkupurtavaa ja yksinkertaisempia ruokalajeja, joissa on selkeä painopiste ekologisissa ja terveellisissä raaka-aineissa. Täällä voit täyttää energiavarastojasi tai vain rentoutua oluen ääressä aulassamme.

Mietitkö, mitä Barception tarkoittaa? Se tulee ruotsalaisista sanoista: Bar (suom. baari) + Reception (suom. vastaanotto) = Barception

Kuntosali

Tekeekö mielesi liikkua ennen pitkää lentoa tai sen jälkeen? Käy The Comfort Gym -kuntosalilla! Täältä löydät kaikkea mahdollista alkaen korkeatasoisista treenilaitteista yksinkertaisempiin treenivälineisiin. Haluamme olla varmoja siitä, että kuntosali sopii kaikille vieraillemme - riippumatta siitä, millä tasolla he haluavat treenata. Avoinna vuorokauden ympäri, joka päivä!

Self service station

Meillä tulee sisään- ja uloskirjautumisen olla yksinkertaista. Välty pitkiltä jonoilta: automaateissamme voit itse kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Laundromat

Matkustaminen saattaa liata vaatteitasi, mutta Comfort Hotel Arlanda Airportissa on ratkaisu siihen. Me emme pese vaatteitasi, mutta teemme vaatteiden pesemisen sinulle erittäin helpoksi. Käytä pesulapalveluamme, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Voit ostaa poletin Barceptionista.

Ja kyllä, voit silittää kaikki vaatteet pesun jälkeen, joka kerroksessa on silityshuone.

Wi-Fi

Meillä voit surffata täysin vapaasti, koko hotellissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.