Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Ruotsi

503 huoneellaan, 13 kerroksellaan ja 10 XXL-huoneellaan tulee tästä uusi lippulaiva Comfort Hoteleille. Pääset lennollesi tosi kätevästi lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Paras paikka aloittaa matkasi. Tervetuloa!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aamiaisbuffetti Comfort Hotel Arlanda Airportissa sisältää kaiken tarvittavan saadaksesi päivällesi hyvän alun – niin lämpimiä kuin kylmiä vaihtoehtoja. Oletko lähdössä aamulennolle? Aikaisesta aamusta alkaen voit nauttia Early Breakfast Delistämme. Valitse voileipä, jogurttia myslin kera, kananmunia, mehua tai hedelmiä. Tietenkin saatavilla on myös vastapaahdettua kahvia!

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - sunnuntai: 05.30 - 09.30

Early Breakfast Deli tarjoillaan:

Maanantai - sunnuntai: alkaen klo 02.00

Barception

Pohjakerroksessa on Barception, joka tarjoaa kahvia, virvoitusjuomia, olutta ja viiniä, pikkupurtavaa ja yksinkertaisempia ruokalajeja, joissa on selkeä painopiste ekologisissa ja terveellisissä raaka-aineissa. Täällä voit täyttää energiavarastojasi tai vain rentoutua oluen ääressä aulassamme.

Mietitkö, mitä Barception tarkoittaa? Se tulee ruotsalaisista sanoista: Bar (suom. baari) + Reception (suom. vastaanotto) = Barception

Kuntosali

Tekeekö mielesi liikkua ennen pitkää lentoa tai sen jälkeen? Käy The Comfort Gym -kuntosalilla! Täältä löydät kaikkea mahdollista alkaen korkeatasoisista treenilaitteista yksinkertaisempiin treenivälineisiin. Haluamme olla varmoja siitä, että kuntosali sopii kaikille vieraillemme - riippumatta siitä, millä tasolla he haluavat treenata. Avoinna vuorokauden ympäri, joka päivä!

Pysäköinti

Saavutko autolla? Onnistuu! Tarjoamme käyttöösi pysäköintihallin, jonne voi pysäköidä autosi. Sieltä löydät latauspisteitä myös sähköautoille.

Hinnat:

24 tuntia: 275 SEK
1 viikko: 850 SEK
2 viikkoa: 1500 SEK

Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen comfort.arlanda@choice.se tehdäksesi varauksen. Mikäli pysäköintipaikkaa ei varata etukäteen, ne ovat saatavilla tilan niin salliessa.

Self service station

Meillä tulee sisään- ja uloskirjautumisen olla yksinkertaista. Välty pitkiltä jonoilta: automaateissamme voit itse kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos.

Wi-Fi

Meillä voit surffata täysin vapaasti, koko hotellissa.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Comfort Hotel Arlanda Airportiin ovat myös nelijalkaiset ystäväsi tervetulleita. Lisämaksusta 250 SEK/vierailu ne saavat nukkua hotellissamme. Muista vain ilmoittaa siitä jo varauksen yhteydessä, jotta voimme löytää teille sopivan huoneen.

Laundromat

Matkustaminen saattaa liata vaatteitasi, mutta Comfort Hotel Arlanda Airportissa on ratkaisu siihen. Me emme pese vaatteitasi, mutta teemme vaatteiden pesemisen sinulle erittäin helpoksi. Käytä pesulapalveluamme, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Voit ostaa poletin Barceptionista.

Ja kyllä, voit silittää kaikki vaatteet pesun jälkeen, joka kerroksessa on silityshuone.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.