Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Kuntoilutilat ja uima-allas

Treenaa lentoa odottaessasi. Tai miksipä et vaikka pulahtaisi ulkouima-altaaseemme?

Allas ja aurinkoterassi

Ulkouima-altaamme on kooltaan 4 x 9 metriä ja 1,5 metriä syvä. Veden lämpötila on ympäri vuoden 27–29 astetta. Tule ja pulahda veteen, kellu selälläsi ja laske lentokoneita. Nauti auringosta, lue hyvä kirja tai vietä vain tauko allasterassilla upeissa Moroso-tuoleissamme.

Kuntoilu- ja rentoutumistilat

Suurelta kuntoilu- ja rentoutumisosastoltamme löydät kaikki mahdollisuudet hyvään treeniin. Rentoudu treenin jälkeen yhteisessä saunassamme. Pukuhuoneet löytyvät sekä miehille että naisille.

Juoksu

Jos haluat mieluummin tehdä juoksulenkin ulkosalla, hotellilta on mahdollisuus juosta tai kävellä Arlandan tai Halmsjönin suuntaan. Kysy meiltä vastaanotosta neuvoa reitteihin. Katso kartta Halmsjörundanista.

Sisäänpääsy kuntoilu- ja rentoutumistiloihin

Vaikka et asuisi hotellissamme, voit treenata ja rentoutua saunassa tai pulahtaa ulkouima-altaaseemme. Voimassa olevan pandemialain vuoksi joudumme kuitenkin rajoittamaan kuntosalillamme kävijöiden määrää, minkä vuoksi meillä ei ole mahdollisuutta myydä sisäänpääsyä kuntosalillemme ja rentoutumisosastollemme. Tarjoamme kuitenkin muita treenauskortteja, jotka kaikki sisältävät pääsyn kuntosalille, uima-altaaseen ja saunaan. 

Treenauskortti

Treenauskorttimme on täydellinen sinulle, joka työskentelet Arlandassa tai matkustat usein pitkillä odotusajoilla ja haluat treenata odottaessasi. Voit valita kertakortin, vuosikortin tai 10 kerran sarjakortin väliltä. Treenauskorttiin kuuluu treenaaminen, sauna ja uiminen. Kortteja voi ostaa vastaanotostamme kolmannesta kerroksesta ja hinnat löydät oikealta.

Ryhmäharjoittelu WE:n kanssa

Tarjoamme maksuttoman ryhmäharjoittelumahdollisuuden yhdessä WE Sigtunan kanssa, sisältäen joogan ja kuntopiirin kaksi kertaa kuukaudessa kaikille kiinnostuneille. Tarkasta harjoittelupäivämäärät kalenteristamme.

Kuntoilutilat

24/7

Sauna

Maanantai - Sunnuntai: 07.00 - 21.00

Uima-allas

Maanantai - Sunnuntai: 07.00 - 21.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Hinnasto

Sisäänpääsy kuntoilu- ja rentoutumistiloihin sekä altaalle

Sisäänpääsy kuntoilutiloihin, ulkouima-altaalle sekä rentoutumistiloihin on ilmaista kaikille hotellivieraille. Käytä avaintasi päästäksesi sisään.

Treenauskortti

Kertakortti 195 SEK
Kuukausikortti 500 SEK
Vuosikortti 4999 SEK

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.